Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Quoted post

de turfschipper

#1589 Blij dat het gedaan is

2016-10-06 08:58

EVEN TER ONTKRACHTING VAN DE LINKSE GUTMENSCHEN DIE DENKEN DAT DE BUURT HET AZC LIEVER HAD GEHOUDEN:

In het totaal werden bij het COA 9.166 meldingen geregisteerd van zaken die in een ACZ niet door de beugel konden. Hiervan betrof het 5.228 interne huiselijke AZC gevallen, zoals beschadigingen, agressie, geluidsoverlast of vervuiling van de eigen woonomgeving. Wij citeren uit de brief die Klaas Dijkhoff naar de Tweede Slaapkamer heeft gestuurd :

Naar schatting verblijven er rond de 60.000 asieleisers in de AZC’s. Dat is te vergelijken met een inwoneraantal van een stad zoals Doetinchem, waar in een jaar tijd rond de 1.100 meldingen werd gedaan van soortgelijke zaken als IN HET RAPPORT VAN KLAAS DIJKHOF....

Moeten wij hier nog iets aan toe voegen ?

Helemaal verfoeilijk is het nimby gedrag van d egemeente, waar tijdens het overleg over herlocatie doodleuk werd gezegd dat het Ginneken geen optie was, omdat ´men´ daar minder goed integreert dan in de binnenstad. Volstrekte onzin, op niets gebaseerd, maar oei, oei, even was een azc toch wel heel dichtbij. En dan nadat het COA zegt dat het niet langer nodig is, per se doordrukken en schreeuwen´afspraak is afspraak ´, wetende dat er inmiddels ook doodleuk IS anhangers tussenzitten. Gewoon een azc tot verdienmodel maken over de rug van de bevolking. Bah, bah wat een rotzooi.

Reacties

buurman

#1590 Re: Blij dat het gedaan is

2016-10-12 12:04:24

#1589: de turfschipper - Blij dat het gedaan is 

Cijfers liegen niet. De politici liegen gewoon over de cijfers. Voor meneer Depla, de bruggenbouwer. Zie de officiele resultaten van de glorieuze verkrachtingsnacht in Keulen:

Het rapport bevestigt dat de getroffen vrouwen in Keulen op nieuwjaarsnacht grootschalig werden misbruikt. Er zijn 1.218 slachtoffers van aanslagen, van wie er 529 werden blootgesteld aan seksuele misdrijven.

Het onderzoekrapport stelt ook vast dat bijna alle verdachten, 149 van de 153 personen, immigranten zijn. Van deze komen twee derde uit Marokko en Algerije. 68 zijn asielzoekers, 18 bevinden zich illegaal in het land en 47 hebben een onbekende status, dat wil zeggen dat men niet weet of ze legaal of illegaal in het land zijn. Vier zijn niet-begeleide minderjarigen, en tien zijn een verblijfsvergunning toegekend.

 

En zo makkelijk bewees het rapport in Breda dat het AZC goed was voor de veiligheid. ...Mafketels !