Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda.

nac supporter

#1576 Asieleisers steken tentoonstellingshal in Düsseldorf in brand

2016-06-09 05:33

Ik raad u aan de video van ongeveer 5 minuten even te bekijken om te zien hoe uw nieuwe buren, uiteraard allen hoog opgeleid , er uit zien. Gewoon jonge mannen, die de dienstplicht in hun land van herkomst weigeren, misbruik willen gaan maken van de sociale voorzieningen die Noord Europese landen hun gratis bieden, zonder dat enige tegenprestatie wordt geëist.

 

Hier de link naar de aangekondigde video

Na een persconferentie die door de politie in Düsseldorf werd gegeven, blijkt dat een ruzie over de etenstijden tijdens de ramadan de oorzaak was tot een gevecht tussen moslims en christen vluchtelingen. N.a.v. hiervan staken ontevreden moslims de hal in brand.

gast

#1577 berichtje op geen stijl - om t ejanken zo slecht gaat het / of zo goed doet de asielindustrie het

2016-06-22 08:59

Politie trekt vluchtelingentsunami niet meer

Wie tussen het reorganiseren en het invullen van miljoenmiljard formuliertjes tegen de hyperkwets nog tijd heeft om blauw op straat te zijn bij de politie komt nauwelijks nog aan het controleren van de ontheemdiërs toe. Volgens een rapport van de Europese politiebond EPU hebben de Nederlandse agenten er de kracht niet voor: men heeft geen idee of er terroristen tussen de vluchtelingen zitten, maar ook niet of er allerlei nare epidemologisch interessante ziektes met de vluchtelingen meekomen. Te weinig mensen, te weinig middelen, teveel agressie en teveel geweld. De steun vanuit de instanties is nihil en van de falende overheid hebben de dienders al helemaal niets te verwachten. Bovendien heerst er een doofpotcultuur: incidenten worden niet gemeld rond AZC's (daar schreven we al eerder over), maar vandaag bleek ook dat er ook niet naar buiten mocht komen dat een politieagent met open TBC besmet was. Terwijl het geld met kruiwagens over de Ring van Instabiliteit wordt uitgestort (al dan niet in de vorm van explosieven) moeten onze jongens en meisjes van de platte baseballpet het doen met de restjes, met een verhoogde dreiging van terreur alsook builenpesttoestanden op de koop toe. Gaat ie lekker, MinJus Ard?

gast

#1578 NL wil niet meer vluchtelingen - Maar ja, de politiek luistert al jaren niet meer naar de bevolking.

2016-06-30 08:07

 

Telegraaf 30-6

Amsterdam - Een meerderheid van de Nederlanders vindt het geen goed idee als ons land meer vluchtelingen opneemt.

 

Dat blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP). De onderzoekers bekijken ieder kwartaal wat Nederlanders belangrijk vinden. De komst van migranten is voor het derde kwartaal op rij de grootste kopzorg.

Uit de ’nationale gevoelsmeter’ blijkt verder dat 56 procent vindt dat er niet meer mensen moeten worden opgenomen. Een vergelijkbaar percentage vindt dat er nu te veel vluchtelingen zijn. Tegelijkertijd wenst slechts een kwart van de Nederlanders dat de grenzen dicht gaan en vindt 63 procent dat we een morele plicht hebben om mensen toe te laten die op de vlucht zijn voor oorlog en vervolging.

 

Volgens het SCP maken mensen zich vooral zorgen over grote culturele verschillen en de grote aantallen nieuwkomers. Er worden niet alleen percentages gemeten; de onderzoekers hebben ook gesprekken gevoerd met gewone Nederlanders. Zo hebben ze ontdekt dat er bijvoorbeeld vraagtekens worden gezet bij de lange reis die Syrische vluchtelingen afleggen om in rijke landen asiel aan te vragen.

„Ze komen hier voor hun veiligheid, maar ze kiezen voornamelijk voor de rijke landen”, concludeerde een groep lageropgeleiden in Den Bosch. Ook een groep hogeropgeleiden vindt dat opvallend: „Als ze veilig gebied zoeken is dat prima. Maar als ze dan per se naar Duitsland willen omdat het daar beter is…”

gast

#1579 Islam = vrede ?

2016-07-07 04:51

Voor het geval iemand het was vergeten:

Lijkschouwers: meerdere slachtoffers aan stukken gesneden

'Italiaanse gijzelaars Bangladesh gemarteld'


ROME - De moslimextremisten die vorige week twintig mensen gijzelden en vermoordden in een restaurant in Dhaka hebben in elk geval de Italianen onder hen gemarteld. Dat hebben lijkschouwers vastgesteld na aankomst van de lijken van de slachtoffers in Rome, laat een bron bij de Italiaanse rechterlijke macht weten.

 

De lichamen van de negen Italianen vertoonden hak- en steekwonden en sommige waren aan stukken gesneden, aldus de bron. Uit de lijkschouwing zou zijn gebleken dat velen van hen een langzame dood zijn gestorven.

Behalve negen Italianen waren onder de omgebrachte gijzelaars ook een aantal Japanners, Indiërs en Amerikanen. Het gros van hen werkte in de kledingindustrie.

 

Islamitische Staat heeft de verantwoordelijkheid voor de aanslag opgeëist

gast

#1580 Gemeente f*ckt de burgers nog een keer

2016-07-11 14:36

Mindere instroom vluchtelingen geen reden af te zien van AZC Gasthuisvelden

BREDA - De afgenomen instroom van vluchtelingen is voor de gemeente Breda geen aanleiding iets te veranderen aan het plan voor het asielzoekerscentrum aan de Gasthuisvelden.

Dat schrijft wethouder Alfred Arbouw in een brief aan de Bredase gemeenteraad. Volgens hem is er nog steeds behoefte aan opvang en is de opvang ook afgesproken met de regio.

In een brief aan Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) vraagt hij nadrukkelijk om een bevestiging van de afspraak. In het schrijven geeft hij aan dat de verhuizing van de Boschpoort naar het belastingkantoor aan de Gasthuisvelden is afgesproken met de omwonenden.

Breda maakte in 2014 met de buurt rond de Boschpoort de afspraak dat het AZC naast de voormalige Koepelgevangenis maximaal twee jaar open zou blijven. Die termijn verloopt in oktober. Arbouw schrijft ook dat de gemeente intensief in overleg is met de omgeving van de nieuwe locatie.

“Graag ontvangen we uiterlijk 12 juli een bevestiging van u dat alles conform afspraak voortgang zal hebben”, geeft Arbouw aan het COA aan. Het huurcontract tussen gemeente en COA gaat 28 juli in.

 

Eerst stadshart een loer draaien door AZC erdoor te drukken, Nu is het niet meer nodig en nu toch weer burgers een loer draaien en doordrammen op 'afspraak is afspraak. Het gaat allemaal ordinair om geld. De gemeente Breda geeft geen f*ck om haar nurgers en nog minder om migranten. Een azc is gewoon een verdienmodel en ze kunnen met'humaniteitsgedachte' hun ego ego strelen . Gatver vieze politieke spelletjes

gast

#1581 Re: Gemeente f*ckt de burgers nog een keer

2016-07-13 13:56

#1580: gast - Gemeente f*ckt de burgers nog een keer 

 Ja inmiddels zitten de azc's vol met terroristen, maar inkomsten voor de gemeente zijn veul belangrijker dan de veiligheid van de inwoners. En straks maar roepen dat het heul erg is als er iets gebeurd, maar dat het niet voorkomen had kunnen worden. Misschien even reality check voor de dames en heren politici in Breda en dan toch maar de boel gewoon zsm helemaal sluiten ?

 

gast

#1582 Ik wil ook een miele, gratis huis, geld en gezondheidszorg, oh ja en een mooie vakantie

2016-07-18 05:16

Bedankt gemeente Breda voor het meewerken aan de grootste haux ooit. bedankt voor het blijven doordrukken tegen de wil van de burgers in dat er toch, kost wat kost een azc moet komen in het belastingkantoor. Kiijk even waar jullie aan meewerken (even afgezien van dat wij IS-stijders in onze achtertuin krijgen).

 

Telegraaf: Vluchteling op vakantie naar thuisland


Eritreeërs die in Nederland asiel aanvragen omdat ze zeggen te vluchten voor het regime in ’het Noord-Korea van Afrika’, gaan gewoon op vakantie in hun thuisland als ze hier eenmaal een vergunning hebben gekregen. Dat roept de vraag op waarom ze überhaupt moesten vluchten. Het ministerie van Veiligheid en Justitie gaat deze vakantievierders in de gaten houden en bekijkt of hun verblijfsvergunningen ingenomen kunnen worden.

Wie uit Eritrea naar Nederland komt, krijgt vrijwel altijd een verblijfsvergunning. Het Afrikaanse land geldt namelijk als ’het Noord-Korea van Afrika’ met het totalitaire regime dat, volgens meerdere rapporten, mensenrechten ernstig schendt. Er komen daarom grote aantallen Eritreeërs deze kant op, vorig jaar ruim achtduizend.

Wie aan de kant van het misdadige Eritrese regime staat, hoeft in het thuisland in principe echter weinig te vrezen. Meerdere Eritreeërs lijken met hun vakantie te bewijzen dat zij tot die groep behoren. Op sociale media scheppen zij op over hun reis naar hoofdstad Asmara. En ook via andere bronnen wordt aan De Telegraaf bevestigd dat de terugtocht regelmatig wordt gemaakt.

Habtom Yohannes, een Nederlandse journalist en docent van Eritrese komaf, bevestigt dat landgenoten, die in het bezit zijn van een tijdelijke verblijfsvergunning, op vakantie gaan naar Eritrea.

„Ik ken mensen die het doen én ik heb ze erop aangesproken. Het is verwerpelijk”, zegt Yohannes. „Iemand vraagt asiel aan om niet vervolgd te worden. Nederland is zo ruimhartig, zelfs familie die gevlucht is naar andere landen kan via gezinshereniging hierheen komen. En dan zijn er toch mensen die via de achterdeur weer naar het regime gaan. Ik heb geen medelijden met ze als Nederland de verblijfsvergunning intrekt. Want deze mensen ondergraven het draagvlak voor echte vluchtelingen die wat te vrezen hebben. Je bent een vluchteling of je bent het niet.”

VVD-Kamerlid Azmani hamerde er onlangs op dat deze vergunningen ingetrokken moeten worden. Op Facebook noemde een Eritrese jongere dat direct „tyfus bull shit”. „Omdat ik op vakantie ga naar mijn familie zou ik geen recht meer hebben op een vergunning”, aldus de jongen, die het punt van de liberaal dat dit gebeurt, alleen maar onderstreepte. Momenteel is hij voor een nieuwe reis in het land en zegt tegen deze krant dat het daar zwaar leven is ondanks dat hij op vakantie is.

gast

#1583 en laten we vooral de arme kleintjes niet vergeten

2016-07-19 06:55

Vluchteling valt mensen aan in trein

Würzburg - Een jongeman heeft maandagavond in de regionale trein van Treuchtlingen naar Würzburg een bloedbad aangericht. Hij viel passagiers aan met bijl en een mes. Volgens de Beierse minister van Binnenlandse Zaken, Joachim Herrmann, gaat het om een een 17-jarige vluchteling uit Afghanistan.

Na de aanval op de passagiers zou de jongeman de trein uit gevlucht zijn. Een speciale eenheid van de politie, die toevallig in de buurt was, zette de achtervolging in. Inmiddels waren er ook hulpdiensten gearriveerd. De jongen viel ook hen vervolgens aan en werd daarop door de speciale eenheid doodgeschoten.

De politie gaat ervan uit dat de jongen in z'n eentje handelde. Hij zou onlangs in z'n eentje naar Duitsland gekomen zijn, verbleef eerst een tijd in een opvangcentrum en woonde daarna bij een pleeggezin.

De jongen viel in de trein meerdere passagiers aan. Een woordvoerder van de Duitse politie zei dat drie inzittenden er ernstig aan toe zijn, een ander raakte lichtgewond. De overige veertien reizigers die in de coupés zaten, kwamen met de schrik vrij. Een aantal verkeert in shock.

De politie heeft over mogelijke motieven voor de moorddadige aanslag nog geen mededelingen gedaan.... Hij wilde gewoon westerse varkens afslachten en naar de 40 maagden. Waarom ingewikkeld doen over het motief ? Het zal je gezin maar zijn.......meneer Depla en meneer van de SP

 


Gast

#1584 Re: Eritrese vluchtelingen op vakantie naar Eritrea

2016-07-19 07:39

Ongeruste buurtbewoners

#1585 Aan de gemeente Breda

2016-07-22 10:22

Beste meneer Depla, geachte raadsleden,

U wilt puur om begrotingstechnische redenen het COA aan afspraken houden. U wilt geen AZC in de buurt van het Ginneken, omdat u daar zelf woont. Er zijn veel, zeer veel IS-stijders neergestreken in Nederland (zie recente berichten). U haalt de wolf in schaapskleren binnen. Leest u aub onderstaand bericht en huiver. Hier hebben we mee te maken. U stelt alle inwoners van Breda bewust bloot aan ernstige veiligheidsrisico's !!

De Franse overheid heeft zoals nu blijkt op alle manieren getracht een rapport dat over de aanslagen is gemaakt en waarin getuigen vertellen wat er die avond gebeurde onder het tapijt te schuiven, omdat dit zoveel door de moslim terroristen begane gruwelijkheden bevat, dat men vreest en dat nog steeds doet, dat Fransen het recht in eigen hand zullen nemen.

Men heeft de hand weten te leggen op het rapport, hierbij slechts enkele details, wat zich die avond in Bataclan heeft afgespeeld, iets waar je een sterke maag voor dient te hebben.

Voor diegenen die het rapport in zijn geheel willen lezen, hier de link.

 

Pour l’information de la commission d’enquête, monsieur P. T., pouvez-vous nous dire comment vous avez appris qu’il y avait eu des actes de barbarie à l’intérieur du Bataclan : décapitations, éviscérations, énucléations… ?

 

Slachtoffers werden gedwongen zich te ontkleden, waarna ogen werden uitgestoken, bij mannen de penis en de ballen werden afgesneden die daarna in de mond van de vermoorden werden gestopt, terwijl bij vrouwen messen in de vagina werden gestoken. Sommige slachtoffers werden onthoofd, terwijl bij sommige de ingewanden werden verwijderd hetgeen uiteraard de dood ten gevolg had.

Verdere details zullen wij u besparen.

Wij onthouden ons op dit moment van verder commentaar. Wij verzoeken anderen zich te matigen in de wijze van reageren

gast

#1586 Re: Aan de gemeente Breda

2016-07-22 19:04

#1585: Ongeruste buurtbewoners - Aan de gemeente Breda 

Nu weer Munchen.....

 

Het de linkse kerk zweeg en keek toe. En de politici vulden hun zakken. Vertel me eens, waarom willen politici zo graag mee op de gay pride , maar willen ze wel allemaal een eigen bodyguard ?

 

Alle, maar dan ook alle leugens en frames zijn ontktacht door de bittere waarheid. Ik hoop dat jullie ooit zelf verantwoording moeten afleggen, danwel worden ingehaald door jullie eigen geweten.

de lullo

#1587 Re: Re: Aan de gemeente Breda

2016-07-22 19:52

gast

#1588 Re: Asieleisers steken tentoonstellingshal in Düsseldorf in brand

2016-07-23 14:23

#1576: nac supporter - Asieleisers steken tentoonstellingshal in Düsseldorf in brand 

 oeff, allemaal adem uitblazen: De dader had geen banden met IS> Het was gewoon een 18-jarige vluchteling met een uitkering die al 2 jaar in Duitsland woonde. Phoe,phoe, gelukkig maar

de turfschipper

#1589 Blij dat het gedaan is

2016-10-06 08:58

EVEN TER ONTKRACHTING VAN DE LINKSE GUTMENSCHEN DIE DENKEN DAT DE BUURT HET AZC LIEVER HAD GEHOUDEN:

In het totaal werden bij het COA 9.166 meldingen geregisteerd van zaken die in een ACZ niet door de beugel konden. Hiervan betrof het 5.228 interne huiselijke AZC gevallen, zoals beschadigingen, agressie, geluidsoverlast of vervuiling van de eigen woonomgeving. Wij citeren uit de brief die Klaas Dijkhoff naar de Tweede Slaapkamer heeft gestuurd :

Naar schatting verblijven er rond de 60.000 asieleisers in de AZC’s. Dat is te vergelijken met een inwoneraantal van een stad zoals Doetinchem, waar in een jaar tijd rond de 1.100 meldingen werd gedaan van soortgelijke zaken als IN HET RAPPORT VAN KLAAS DIJKHOF....

Moeten wij hier nog iets aan toe voegen ?

Helemaal verfoeilijk is het nimby gedrag van d egemeente, waar tijdens het overleg over herlocatie doodleuk werd gezegd dat het Ginneken geen optie was, omdat ´men´ daar minder goed integreert dan in de binnenstad. Volstrekte onzin, op niets gebaseerd, maar oei, oei, even was een azc toch wel heel dichtbij. En dan nadat het COA zegt dat het niet langer nodig is, per se doordrukken en schreeuwen´afspraak is afspraak ´, wetende dat er inmiddels ook doodleuk IS anhangers tussenzitten. Gewoon een azc tot verdienmodel maken over de rug van de bevolking. Bah, bah wat een rotzooi.

buurman

#1590 Re: Blij dat het gedaan is

2016-10-12 12:04

#1589: de turfschipper - Blij dat het gedaan is 

Cijfers liegen niet. De politici liegen gewoon over de cijfers. Voor meneer Depla, de bruggenbouwer. Zie de officiele resultaten van de glorieuze verkrachtingsnacht in Keulen:

Het rapport bevestigt dat de getroffen vrouwen in Keulen op nieuwjaarsnacht grootschalig werden misbruikt. Er zijn 1.218 slachtoffers van aanslagen, van wie er 529 werden blootgesteld aan seksuele misdrijven.

Het onderzoekrapport stelt ook vast dat bijna alle verdachten, 149 van de 153 personen, immigranten zijn. Van deze komen twee derde uit Marokko en Algerije. 68 zijn asielzoekers, 18 bevinden zich illegaal in het land en 47 hebben een onbekende status, dat wil zeggen dat men niet weet of ze legaal of illegaal in het land zijn. Vier zijn niet-begeleide minderjarigen, en tien zijn een verblijfsvergunning toegekend.

 

En zo makkelijk bewees het rapport in Breda dat het AZC goed was voor de veiligheid. ...Mafketels !

VEr enige omwonende

#1591 Azc id gone!

2016-10-16 14:41

En we hebben  als  Verenigde omwonenden een feestje gevierd! Nu waakzaam blijven, it aint over until the fat lady sings