Marc Dullaert moet blijven als Kinderombudsman

Quoted post


Gast

#10

2016-01-28 08:50

Deze man moet absoluut aanblijven. Is goed bezig, en mag dus niet weg bezuinigd worden.
Zeker nu met toezicht op de handhaving van het VN-Verdrag voor kinderen met een beperking.
En natuurlijk ook voor alle kinderen in Nederland. Zij hebben Rechten. En dus het RECHT op deze Topper van een KINDEROMBUTSMAN.
Marck Dullaert komt al jaren op voor de rechten van "ONZE" kinderen. Nu komen wij op voor de Rechten van Marck Dullaert!!!

Reacties

Betrokken Nederlands Burger

#1826 Re:

2016-01-30 06:00:31

#10: -  

Dit komt overeen met mijn mening. Waarom zou een goede man die al jaren zijn werk als Kinderombudsman met verve zeer correct uitvoert, vervangen moeten worden door een marionet onder de pas sinds kort opererende jurist Ombudsman. . . ? Jaren van goed werk tenietdoen. Zonde.


#12 goed verwoord & #5: - Hier sluit ik me graag bij aan. De perfect functionerende Brenninkmeijer is al vervangen door ene Van Zutphen en nu zeker ook nog de eveneens uitstekende kinder-ombudsman Marc Dullaert gaan vervangen door weer iemand die de dames en heren politici in Den Haag naar de mond praat? NEE, laat deze door oprecht idealisme gedreven man DOORGAAN met zijn werk! Als Van Zutphen achter dit voorstel zit, vervang HEM dan door iemand van HETZELFDE KALIBER als Marc Dullaert en Alex Brenninkmeijer.