Geen AZC in Delft

Quoted post


Gast

#315 Re: Re: Re: Re:

2015-10-31 17:34

#314: - Re: Re: Re:  

Uit jou domme antwoord kan iedereen zien hoe stom jij bent. Ten eerste is het geen paar duizend, maar 60.000 die Nederland opvangt. En hoe kan je in godsnaam een klein landje als Nederland vergelijken met een mega land als Turkije. Wat een domme vergelijking zeg! Jij moet het vast heel onbegrijpelijk vinden dat er geen 10 kilo suiker in een boterhamzakje past, maar wel in een vuilniszak, HAHAHAHA! 

Reacties


Gast

#316 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-31 18:26:50

#315: - Re: Re: Re: Re:  

 Wie heeft het over "passen" in een landje? De vergelijking gaat over de economische belasting van een land. Jij had het toch over "overbelast"? Of bedoel je dat we in Nederland inmiddels schouder aan schouder staan? Ik dacht het niet.

Nederland neemt een paar duizend vluchtelingen op, goed, zestigduizend volgens jou. Dat is nog altijd geen enkele vergelijking met een paar miljoen, zoals Libanon er opneemt, of Jordanië, ja zelfs Turkije. Het zal jou misschien ontgaan zijn, maar voor het rijke Westen, waartoe ook Nederland behoort (maar zeker geen Jordanië, Libanon of Turkije) zijn honderduizenden vluchtelingen niet meer dan een druppel op een gloeiende plaat. Voor noodlijdende landen (zoals Jordanië en Libanon om te beginnen al waren) zijn die miljoenen vluchtelingen een enorme extra last, die zij niet kunnen dragen. Vandaar dat de vluchtelingen daar van het ene levensgevaar (leven aan in de frontlinie) in het andere (slechte levenmmostandigheden, schaarse, ziekten) vallen.

Heb jij al een dubbeltje minder gehad vanwege de opvang van vluchtelingen? Heb jij al honger geleden, omdat de vluchtelingen gevoed moesten worden? Heb jij deze maand geen uitkering gekregen, omdat de staat geen geld meer heeft? Heb jij geen electriciteit, geen stromend schoon water meer, omdat de staat die niet meer produceren kan? Kan jouw auto niet meer rijden, omdat de benzinepompen droog staan? Zijn de winkels leeg, omdat er geen aanvoer meer is? Staat het openbaar vervoer stil, omdat de staat failliet is?

Hoe dan is Nederland "overbelast"?

Maar wie vertel ik dit? Jij wilt het toch niet horen. Jij bent niet geïnteresseerd in argumenten. Jij wilt alleen geen vreemdelingen om je heen zien. Nederlands welvaart is alleen voor Nederlanders. Om het even hoe die welvaart verkregen is. En xenofobie helpt jou daarbij.