Geen AZC in Delft

Quoted post

john

#14 Synagoge

2015-10-16 13:42

Topidee! Het oude kantongerecht ligt practisch tegen de Joodse synagoge. Wellicht gaza taferelen op korte termijn. Gezellig!! Daar staan ze weer niet bij stil.

Reacties

Hannah

#224 Re: Synagoge

2015-10-22 12:17:21

#14: john - Synagoge 

 Dat is een hele goede grap,  AZC tegenover synagoge. Allemachtig. Hebben we eigenlijk de juiste mensen in de gemeenteraad van Delft? want de huidige B &W denkt volledig in kaders. Ik zou zeggen , ga op pad bij senioern wonningen, bij zorgcentra, ga kijken of de mensen die al 8 jaar op de lijst zitten voor een  sociale woning, ga kijken of er nog voorzinnigen zijn voor kleine kinderen/ speelplatsen, of er een educatieve kinderboederij nog bestaat in Delft. Of als er een zorgboerderij voor dementerenden bestaat opdat de mantezorger minder ziek word vanwege stress. We moeten gewoon ook demonstreren tegen AZC in Delft.

De vluchtelingen hebben totaal een andere kijk op het leven vanwege hun religie, mentaliteit, familiebaden en vreemde tradities en besnijdenis bij vrouwen .We zijn een seculiere land. Zij komen uit een andere wereld die niet van ons is. Laten we ze maar terugsturen naar een islamitische land waar ze thuis zich zullen voelen. De meeste ex-vluchtelingen in Nederland zijn absoluut niet geintegreed , zelfs de derde generatie niet. Ik bedoel : hoeveel chirurgen , advocaten en top functionarissen in Nederland hebben met een buitenlandse origine? Bovendien er zullen veel van deze vlugtellingen trauma hebben. De nieuwe vluchtelingen zullen nooit geaccepteerd worden dus er zullen veel uitkeringen uitgekeerd moeten worden