Met zijn allen tegen de afschaffing van de Politie te Paard!!!

Quoted post


Gast

#2

2015-07-10 19:23

ben in 1975 bij de Rijkswacht gegaan en ben nu op pensioen. Heb tijdens mijn loopbaan meermaals mogen ondervinden hoe efficient de politie te paard is. Niet enkel ordediensten maar ook pattrouille op anders ontoegankelijke plaatsen. Kan mij niet voorstellen dat dit afgeschaft wordt doch had dit van de Rijkswacht ook nooit gedacht.

Reacties

Kameleon

#55 Re:

2015-07-11 14:12:45

#2: -  

Al wat 'Belgisch' is moet weg... zelf shet Martelarenplein in Brussel hangt vol flamingantenvlaggen... terwijl Gent of Antwerpen hun hoofdstad had kunnen worden... ook de paarden moeten nu weg, om ze dan in het ( utopische ) Vlaanderen van vava opnieuw aan het werk te zetten ! Ook de Rijkswacht zal dan terugkeren, en de legerdienst zal opnieuw ingevoerd worden ! Zeker weten... Wellicht met donkere hemden, veel zwart-geel, enz.
Al wie meegedaan heeft aan de 6 nutteloze en te dure staatshervormingen heeft hier boter op het hoofd ! Kijk naar de beide Duitslanden : sinds hun hereniging hebben zij reeds miljarden uitgespaard ! En wij zouden splitsen... kostprijs van de splitsing tot op heden : 15.000 miljard BEF ( quasi de hele staatsschuld ) : elk ministerie splitsen in drie, vier, of vijf ! ! ! Wie kan dat allemaal betalen ? ? ? De volgende generaties ! Met welk doel : zij die fout hebben gekozen tijdens WO II wit te wassen. De meesten zijn al lang dood, en hun kinderen zijn ook bijna dood... waar zijn we mee bezig ... ? ? ? Elk document dat men nu in een adminiwtratie nodig heeft kan perfect in beide landstalen verdeeld worden in heel het land. En de Rijkswachters moeten in heel het land tweetalig zijn ( ook de bevolking ) : dat is de enige oplossing voor het strookje land tussen Frankrijk en Nederland !