Ik doe aangifte tegen Geert Wilders

Quoted post

Sloopkogel

#2552 Re: pvv zijn tokkies - daar is de nederlander weer

2015-01-15 21:16

#2551: troll - pvv zijn tokkies - daar is de nederlander weer 

 Nou nou nou....je trekt van leer?

Je begrijpt er volgens mij geen moer van.

leer eerst te begrijpen wat Geert bedoelt.

als jij als moslim gewoon normaal doet en lekker met de maatschappij meedoet is er niks aan de hand. kijk naar de chinezen, naar de indonezen, de jappers en tig meer culturen die naar Nederland zijn gekomen. Met heel veel cuturen geen last. Maar wel met een cultuur waarin de Islam bovenaan het lijstje staat,

 

 

Reacties


Anonymous

#2553 Re: Re: pvv zijn tokkies - daar is de nederlander weer

2015-01-15 22:04:29

#2552: Sloopkogel - Re: pvv zijn tokkies - daar is de nederlander weer 

 Wat zei hij dan dat hij gaat zorgen voor minder Marokkanen in Den Haag en in Nederland? Lijkt me dus duidelijk dat Geert zelf niet zegt wat hij bedoelt. Dat, tenminste, was toch wat hij duidelijk wilde maken tijdens de persconferentie na het "Minder"-incident: hij bedoelde niet wat hij zei. En zelfs daar had-ie twee dagen over moeten denken.

Enig idee hoe blij Nederland destijds was met al die Chinezen, Indonesiërs, Surinamers, Antillianen? En wat denk jij dat de volgende doelgroep is in de etnische zuiveringen van Greet?

"Met een cultuur waarin de Islam bovenaan het lijstje staat". De islam is één cultuur? Welja, allemaal hetzelfde. De Marokkaan is precies hetzelfde als de Turk, de Afghaan, de Irakees, de Syriër, de Indonesiër.

Als je al meent iets te moeten zeggen over mensen, verdiep je dan eerst eens in ze.


Gast

#2561 Re: Re: pvv zijn tokkies - daar is de nederlander weer

2015-03-03 13:27:46

#2552: Sloopkogel - Re: pvv zijn tokkies - daar is de nederlander weer 

 Wat Geert bedoelt is: blijf lekker op mij stemmen, dan kan ik hier blijven zitten en heb voor de rest van mijn leven een goede boterham. Jullie pensioentje heb ik al verkwanseld, omdat ik dan eventjes met de grote jongens mocht meepraten, maa dat van mij is verzekerd. Heb ik toch goed geregeld voor mezelf? Blijven jullie maar dom, dan let ik wel op mijn centen.

Dat is wat Geert bedoelt.