Stop-incassoterreur

Quoted post


Gast

#18

2014-12-17 13:26

Dit zou eindelijk eens iets moeten wakker schudden bij de (R)overheid! Denk dat ik niet de enige ben die vluchteling in eigen land is door een "foutje" van derden waardoor er dagelijks parkeerboetes op een auto kwamen en dit maanden achter elkaar. Overijverige parkeerpolitie die alleen mijn auto bekeurden en andere echte foutparkeerders lieten staan. Alle bewijsstukken met schuldbekentenis van degene die mij dit veroorzaakt heeft naar CJIB en CVOM ingediend en uitgelegd dat alles berust op miscommunicatie, nalatigheid ivm niet op tijd indienen van invalideparkeerkaart-en plaats door een arts, later nog afgewezen en middels een bezwaar van mijn kant tegen afwijzing een zitting gehad, waarbij de commissie mij geheel in het gelijk stelde en WMO per direct deze kaart en plaats moest afgeven. Ontzettende bureaucratie, niet willen meewerken maar ook lijkt het alsof men alleen tegen werkt. Wel 1 keer mogen komen voor de rechter om het uit te leggen, maar helaas had men niet alle boetes daar behandeld waardoor ik nu al een keer gegijzeld ben en dit kan men per boete, drie keer een week doen. Er liggen nog ongeveer 35 boetes klaar, die ik vanwege vele problemen nooit kan betalen maar waar ik het ook niet mee eens ben. De arts, die bekend heeft, aansprakelijk gesteld en een half jaar na die aansprakelijkheid heeft ze haar praktijk opgedoekt en is ze vertrokken naar Duitsland, mij met de ellende achterlatend!
Eindelijk gaat er per 1 januari 2015 toch iets gebeuren en kan er een betalingsregeling getroffen worden met CJIB maar ik ben bang dat er nog steeds wanpraktijken en gijzelingen plaats zullen vinden. Deze zogenaamde dwangmiddel is alleen in Nederland en het lijkt mij een schending van mensenrechten. Iemand die in Nederland een dodelijk slachtoffer maakt, krijgt taakstraf.... iemand die buiten zijn /haar schuld of door andere omstandigheden een boete van CJIB opgelegd krijgt wordt in de cel gedouwd, wat de overheid nog veel meer geld kost!
Ik hoop dat deze petitie echt wat gaat veranderen. Dat er nog geen protesten en demonstraties zijn verbaasd me, maar aan de andere kant ook weer niet, want recht op demonstratie is ook al ingeperkt doordat men (politie) of mensen oppakt en de cel in gooit of men wijst een plekje aan waar niemand jou protest kan zien/ horen.
Nederland, zorgstaat? een politiestaat-verkapte dictatuur!

Reacties

vogelvrijheid van meningsuiting

#19 Re:

2014-12-17 13:41:49

#18: -  

 Zie ook, dit filmpje waarin mr VIsser een zaak behandeld mbt onaanvaardbare handelswijze CJIB