Middelburg Geen asielzoekerscentrum op het Swerf-Rust terrein

Quoted post

ghettoprincess

#352 Re: Re:

2014-12-02 22:36

#120: Ano - Re:  

 ze moeten ..natuurlijk van ons geld..maar in hun eigen regio opgevangen worden basta!oh nou ben ik zeker een slecht mens ?neeeeee laat die rijke arabieren maar eens doneren voor mensen inplaats van steeds grotere onzinprojecten te verzinnen die een vermogen kosten alleen om hun eigen ego te strelen laat ze ook maar eens vluchtelingen financieel helpen maar da doen ze niet nee da moet de westerse wereld opknappen!da klopt toch nie?

Reacties


Gast

#353 Re: Re: Re:

2014-12-03 11:31:35

#352: ghettoprincess - Re: Re:  

 Nou, al vind je dat eerst de rijke arabieren maar eens moeten doneren, dan nog ben je een slecht mens als je niet bereid bent om een mens in nood te helpen.

Alle arabieren zijn hetzelfde, nietwaar? Dus dat die rijke arabieren uit andere landen komen dan de vluchtelingen, daar gaan we voor het gemak maar met zevenmijlslaarzen aan voorbij. Het is immers ook logisch dat allereerst de rijke Duitsers en de Engelsen moeten doneren als wij in Nederland iets willen. Dat is dus wel wat jij zegt, muts.

Als het op menselijkheid aankomt moet je niet eerst op de ander gaan wachten. Als ieder mens zou wachten tot de ander beweegt, dan beweegt helemaal niemand meer. Vind jij niet boeiend, omdat jij niet degene bent die op hulp wacht. Maar wat als jij dat straks wel bent? Vind je het dan nog altijd zo logosch dat maar eerst de ander eens iets moet doen. Jij wacht dan wel geduldig, in jouw ellende?