Gouda Noord zoals het Hoort

Quoted post

Gouda Noord Zoals het Hoort
De auteur van deze petitie

#50 Re: Re: Re: Re: pwa

2014-11-26 23:25

#37: - Re: Re: Re: pwa 

 Geachte Marinus Ferdinand,

Bedankt voor uw reactie. Wij hadden er ook voor kunnen kiezen de opmerkingen bij deze petitie achterwege te laten, maar die keuze hebben wij niet gemaakt.

Echter, wij kiezen voor een fatsoenlijke manier van spreken, en accepteren valse beschuldigingen over racisme aan ons adres dan ook niet. Dat u zich daarin niet kan vinden, dat kan gebeuren.

Als er gediscussieerd wordt dan gebeurt dat binnen de grenzen die passen bij onze wijk, en niet op manieren die niet bij ons waardige verzet passen. 

Dat wij nu juist geen 'ja'-knikkers zijn, dat heeft de buurt intussen al bewezen door binnen twee maanden een informatie-achterstand in te lopen waarop het college van B&W ons had gezet. 15 oktober kreeg de buurt een eerste brief met principe-besluit - en omwonenden werden niet (zoals in de recente memo van het college staat te lezen) op 18 augustus 2014 geínformeerd. Dat wij dergelijke zaken openbaar maken is ons goed recht.

Evenals het gebruik maken van de publieke ruimte om kenbaar te maken met redenen waarom "Gouda Noord zoals het Hoort¨ geen fiducie heeft in het on-democratische proces zoals dat zich tot nu toe heeft voorgedaan.

Een gratis site waarvan wij gebruik maken betekent echter niet dat de publieke ruimte ons debat mag stelen, en al helemaal niet met loze kreten. Zo simpel is dat. 

Reacties

Marinus Ferdinand

#54 Re: Re: Re: Re: Re: pwa

2014-11-26 23:33:39

#50: Gouda Noord Zoals het Hoort - Re: Re: Re: Re: pwa 

Ik denk dat er een misverstand in het spel is, want ik heb in het geheel geen problemen met uw manier van werken... 


Gast

#272 Re: Re: Re: Re: Re: pwa

2014-11-29 16:23:17

#50: Gouda Noord Zoals het Hoort - Re: Re: Re: RH

Helemaal mee eens. Veel succes met jullie akties.