AANKLACHT TEGEN WILDERS IS EEN GEVAAR VOOR HET VOLK VAN NEDERLAND

Quoted post

Realpredictor

#131 Re: Voordat je verder gaat met het verzinnen van 'feiten':

2014-11-20 02:11

#48: - Voordat je verder gaat met het verzinnen van 'feiten': 

Uw hele beschrijving heeft niets met deze petitie temaken! Iedereen weet dat Wilders het heeft over de criminele Marokkanen, omdat deze bevolkingsgroep (met of zonder dubbel paspoort) OVERVERTEGENWOORDIGD is in de criminaliteit (dit is statistisch aangetoond!) De dreiging op aanslagen door de terroristische afsplitsing van deze groep is evident en moet zeker niet worden onderschat! Iedereen die in het bezit is van alle hersencellen, zal hier nooit "MEER" in hun land van willen hebben!

Ergo: juist de aanklagers van Wilders die hier niet "minder" en dus gevolglijk "MEER" van willen, zijn degenen die moeten worden aangeklaagd wegens het stimuleren en tolereren van aanslagen/oorlogsmisdaden!

Reacties

Kies een pseudoniem

#132 Re: Re: Voordat je verder gaat met het verzinnen van 'feiten':

2014-11-20 02:35:10

#131: Realpredictor - Re: Voordat je verder gaat met het verzinnen van 'feiten':  Ergo: juist de aanklagers van Wilders die hier niet "minder" en dus gevolglijk "MEER" van willen, zijn degenen die moeten worden aangeklaagd wegens het stimuleren en tolereren van aanslagen/oorlogsmisdaden!

Bestaat er een nog krommere redenering? De 'aanklagers' (indieners van een aanklacht, liever; is toch wat anders) van Wilders hebben het niet over meer of minder, maar over het feit dat Wilders dingen roept die niet getolereerd mogen worden.

Bovendien, als iemand het niet eens is met "minder", wil dat nog niet zeggen dat die het eens is met "meer". Er zijn nuances en gradaties, hoor, en er is ook nog zoiets als een middenweg. Bovendien heeft een lapzwans als Wilders zich niet te moeien met meer of minder mensen van een bepaalde bevolkingsgroep in ons land. En of hij nu wel of niet alleen het criminele deel van die bevolkingsgroep bedoelde of niet, de rest wil hij ook het land uit. Islam, weet u nog wel.

Dat, beste realpredictor, is wat de meerderheid in ons land niet accepteert van een lapzwans van een politicus, wiens enige verdienste het is dat hij het land kapotmaakt en de bevolking verscheurt. Dat, beste zwangerschapstest, is uw 'held'.

En voor u weer reageert: het feit dat uw 'held' het volk verscheurt wordt met deze petitie nog maar eens onderstreept. Uw minderheid moet zonodig zijn haatzaaiende meninkje aan de meerderheid opdringen. Ga uw paranoïa elders botvieren en neem de Poederpruik mee.

Kies een pseudoniem

#133 Re: Re: Voordat je verder gaat met het verzinnen van 'feiten':

2014-11-20 02:36:50

#131: Realpredictor - Re: Voordat je verder gaat met het verzinnen van 'feiten':  Uw hele beschrijving heeft niets met deze petitie temaken!

 Mijn 'beschrijving' (lees: citaat van een artikel) mag dan niets met de petitie te maken, het heeft wel alles te maken met uw belachelijk veronderstellingen.


Gast

#136 Re: Re: Voordat je verder gaat met het verzinnen van 'feiten':

2014-11-20 12:45:42

#131: Realpredictor - Re: Voordat je verder gaat met het verzinnen van 'feiten':  Ergo: juist de aanklagers van Wilders die hier niet "minder" en dus gevolglijk "MEER" van willen, zijn degenen die moeten worden aangeklaagd wegens het stimuleren en tolereren van aanslagen/oorlogsmisdaden!

 Lees die zin nog één keer rustig door en wedden dat je dan moet lachen om je eigen onzin?