Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Quoted post


Gast

#600 Stuk in de telegraaf

2014-09-13 08:44

Lees het verhaal in de telegraaf van vandaag. Vanuit de verenigde omwonenden zijn we blij dat er nu duidelijk wordt dat v Lunteren totaal onbekwaam is als wethouder. Gordijnen kopen zodat we de asielzoekers niet hoeven te zien???? Rare snuiter! Dat van die rokjes en dochters kwam van omwonenden die wij ook niet kennen. Waarschijnlijk gaat onze groep verenigde tegenstanders nog verder groeien als we die quotes zo eens lezen. We zijn nu al met een grote groep.

 

Stuk dat de raad ook met de rug tegen de muur staat is ook scherp. Als ik bovenstaande reacties eens bekijk zijn we niet de enigen die liever gezinnen hadden gehuisvesd dan jonge mannen, van welke achtergond dan ook (zie stuk over opvang asielzoekers in Milaan van NRC van eergisteren) 

Blij in ieder geval dat de Telegraaf ook een ander geluid wilde laten horen dan de Volkskrant en hun haatgeluiden tov andersdenken zoals ons.

 

 

Reacties

gast

#601 Re: Stuk in de telegraaf

2014-09-13 11:48:25

#600: - Stuk in de telegraaf 

 Zijn ze al gearriveerd? Omdat je schrijft dat je lever gezinnen had gezien dan jonge mannen. Ik dacht dat er nog niemand was.