Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Quoted post


Gast

#8491 Re:

2014-09-12 15:26

#8483: -  We zijn nu dus in de fase beland waarin onschuldige moslims zomaar door de autoriteiten uit hun huis worden gesleept. In een cel geplaatst, hun kinderen afgenomen. ‘Het is te hopen dat de kinderen nu niet denken dat Nederland een land is waar de staat zomaar mensen uit huis plukt’, schrijft NRC in zijn hoofdredactionele commentaar. Dit moet toch ironie zijn? Die kinderen wetennu dat de staat mensen zomaar uit hun huis plukt. Omdat ze moslim zijn.

De opmerking van NRC typeert de laffe houding van Nederland, waar Amnesty in een rapport keihard aantoont dat racisme institutioneel is bij de Nederlandse politie, maar de overheid dat gewoon glashard blijft ontkennen

 

 Jij bent krankzinnig, man:

 

Nederlandse regering kan IS niet verbieden

Gepubliceerd: 12 sep 2014 11:55 Laatste update: 12 sep 2014 12:03 Algemeen

De Nederlandse regering kan terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) niet verbieden. Dat moet via de rechter, zei minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD) vrijdag voorafgaand aan de ministerraad.

De bewindsman reageerde op het besluit van de Duitse regering om IS te verbieden. Nederland beschikt niet over het instrumentarium waarmee Duitsland de beweging kan verbieden. "Wij hebben ons eigen rechtsstatelijke instrumentarium", zei Opstelten vrijdagochtend voor aanvang van de ministerraad. Het kan, maar dan wel via het Openbaar Ministerie dat de rechter moet vragen om een verbod.

Pedofielenvereniging

Opstelten noemde het verbieden van pedofielenvereniging Martijn daarbij als voorbeeld.

Duitsland heeft de islamitische terreurbeweging vrijdag per direct verboden. Niet alleen is de terreurbeweging verboden, ook het verspreiden van propaganda (onder andere op sociale media), het werven van nieuwe rekruten en het zoeken van financiers voor IS is strafbaar gesteld.

Reacties


Gast

#8494 Re: Re:

2014-09-12 15:41:10

#8491: - Re:  

 Krankzinnig? Werkelijk? Heb je gelezen waar de tekst over gaat? En dat is niet realiteit?

Laat dan zien waarom jij vindt dat die tekst niet klopt, in plaats van een stukje tekst te plakken dat je eerder al had geplakt en daar niets mee te maken heeft. Laat zien wat er van de tekst niet klopt, voordat je anderen 'krankzinnig' noemt.

Zolang je dat niet kunt, moet je zwijgen.