Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Quoted post


Gast

#8489 Re: Re: Puah

2014-09-12 14:28

#8485: - Re: Puah 

 "Wij", wie is wij?

Je bent de einige hier die zijn tijd verspilt aan  "8 (pfff) aantekeningen"van de laatste tijd.

We zijn zo onbelangrijk voor jou dat je je hele tijd en energie aan dit aanbesteed. Wat heb je gedemonsteerd tot nu toe? alleen hoe blind je bent. En hoeveel van je tijd we "waard" zijn.

Loser.

Reacties


Gast

#8490 Re: Re: Re: Puah

2014-09-12 14:34:22

#8489: - Re: Re: Puah 

 Wij kunnen niet de enigen zijn die hier hun tijd verspillen. Jij antwoordt immers. (Je IQ was even naar het toilet, of wat?)

Wij hebben aangetoond dat er in werkelijkheid een heel ander spel gespeeld is dan naar buiten toe getoond werd. Verontwaardiging over antisemitisme? Onzin, want zij die het hardst roepen verontwaardigd te zijn, zijn zelf nog veel grotere antisemieten dan de moslims die zij dat verwijten. Nederland willen beschermen tegen de islamisatie? Onzin, want zij willen alleen greep krijgen op de samenleving om de democratie te ontwrichten en een dictatuur voor te bereiden. Het enige dat jullie bewogen heeft om een tegendemonstratie te "organiseren", is jullie blinde moslimhaat.

Jullie zijn al onze tijd waard, want wij zullen nooit toestaan dat fascisten greep krijgen op dit land. Wij zullen jullie ware gezicht tonen aan iedereen die het weten wil en ook aan degenen die het niet weten willen. Nederland moet gezuiverd van jullie gespuis. Pas dan kan dit land zich herstellen.