Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Quoted post

Anna

#7230

2014-08-11 18:58

Wat een enorme lafbek de huichelaar  v. Aartsen is (( wat  er ook gebeurd  )) nog steeds op vakantie , na de enorme blamage gisteren in die shariawijk geeft dat miezertje , de loco burgemeester OOK niet thuis ! Schaamteloos, hier kan een horde I.S. fans een legale demo naar de sodemieter helpen en zelfs dan GEEN reactie ! Wat een lanverkopers , stelletje niksnutten en lafbekken !! 

Reacties


Gast

#7233 Re: ME grijpt in bij onlusten IS-demonstratie

2014-08-11 19:05:52

#7230: Anna -  

 

De ME heeft zondag ingegrepen bij een anti-IS-demonstratie in de Schilderswijk in Den Haag toen tegendemonstranten met stenen begonnen te gooien.



De politie heeft zes mensen gearresteerd uit de groep van de tegendemonstranten. Twee van  hen werden direct opgepakt en vier na afloop van de betoging, meldt de politie. Een agent raakte licht gewond tijdens een aanhouding.

De zes zijn opgepakt op verdenking van openlijke geweldpleging, opruiing of belediging van agenten. Om een confrontatie tussen de betogers en tegendemonstranten te voorkomen, werd besloten om de route aan te passen en te verkorten. Volgens een  woordvoerder keerde de rust na de onlusten snel terug. De politie beschikt over camerabeelden en verwacht nog meer arrestaties te kunnen verrichten de komende dagen, aldus de woordvoerder.

Ongeveer 150 tot 200 mensen hielden zondag een ‘Mars van de vrijheid'. Ze begonnen de mars om 15.30 uur bij Den Haag Centraal Station en liepen van daaruit de Schilderswijk in. De groep vindt dat er te weinig wordt opgetreden tegen de aanhang in  Nederland van de terreurgroep Islamitische Staat (IS). De tocht door de hofstad was georganiseerd door een Facebookgroep die zich Pro Patria (Voor het vaderland) noemt. Rond 17.00 uur kwamen de betogers weer aan bij het station en was de demonstratie  ten einde.

__________________

 

We lezen toch echt andere kranten.