Ik doe aangifte tegen Geert Wilders

Quoted post


Gast

#2477

2014-07-30 14:45

De auteur van deze petitie schreef het volgende: (zie: aankondigingen)
"Het is overweldigend dat er zoveel mensen hebben laten weten de uitspraken van meneer Wilders niet te accepteren. En dat er in Nederland geen plaats is voor racisme, haatzaaierij en uitsluiting van één groep."

En een paar maanden later staat de groep die zich zo gediscrimineerd voelt tussen mensen in die teksten scanderen dat "alle joden dood moeten".
Die aangiftes en deze petitie zijn daardoor een lachertje geworden.
De groep die zich zo gediscrimineerd voelt door Wilders hebben hun ware gezicht laten zien tijdens de Gaza-demonstraties.
Als ze echt tegen racisme, haatzaaierij en uitsluiting van één groep zijn, dan hadden ze tijdens deze demonstraties op moeten staan tegen de extremisten die met ISIS-vlaggen zwaaiden en riepen dat alle Joden dood moeten. Maar stond er iemand op? Nee, ze lieten het allemaal gebeuren.
Dus de slachtofferrol waar de Marokkanen zichzelf in gezet hebben n.a.v. de uitspraken van Wilders was 1 groot toneelspel, want ze hebben zich tot nu toe niet eens gedistantieerd van de extremistische uitspraken: "alle joden moeten dood".
Dit zegt genoeg over deze petitie en de aangiftes die er gedaan zijn tegen Wilders. Die hebben geen enkele waarde meer!

Reacties


Gast

#2482 Re:

2014-07-31 23:23:50

#2477: -

Helemaal mee eens! Waar zijn alle kritische uitlatingen over de Joodse vrouw die geslagen is? Waar?!? Jullie zijn toch niet zo hypocriet dat jullie daar niet tegen in gaan of wel soms?!


Gast

#2488 Re:

2014-08-10 17:39:53

#2477: -  

 Ik ben het helemaal met u eens, de HAATZAAIERS zijn de molims zelf, en wij nederlanders lopen mee te huilen met dat tuig,BAH