Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Quoted post

Fatsoenlijke NL-burger

#949 Politieke elite failliet

2014-07-27 14:16

Er wordt met twee maten gemeten. Tijdens deze demonstratie zijn heel erge dingen gezegd, en is een journaliste bedreigd. Die man in zwart met die groene muts zegt bijvoorbeeld:

"We blijven spreken tot Shaam gezuiverd wordt van deze joden. Ja, we spreken over de joden. Zijn de joden niet degenen die in het gebied wonen? Zijn de joden niet degenen die in 1948 naar het gebied zijn gemigreerd?"

(Shaam dat is ongeveer het probleem-gebied in het Midden-Oosten)

Als Nederlanders een vergelijkbaar statement over moslims in Nederland zouden maken is het land te klein. Nu zegt Van Aartsen "dat er geen grenzen overtreden zijn." De heer van Aartsen is volledig de weg kwijt.

Reacties

Greetje

#953 Re: Politieke elite failliet

2014-07-27 14:37:21

#949: Fatsoenlijke NL-burger - Politieke elite failliet

Dank u. Wat ben ik blij met uw bijdrage!

 

Vergeet aub niet hoe kalifaat aanhangers hebben kunnen groeien vaneen zeer klein clubje tot een zeer grote, steeds groter wordende, groep. Dat heeft namelijk nogal wat te maken met de VS en haar breken van eigen grondwet, ons ondersteunen van handelingen die ook ONZE grondwet breken. Zonder directe aanval.

 

Vergeet ook niets steeds te blijven duiden aan deze rare gewelddadige mensen dat de Joden dat stuk grondgebied GEKOCHT hebben van de toenmalige eigenaars, zo ongeveer geheel Israël. Wilden die eigenaars dat niet, waarom hebben ze dat geld aangepakt dan?

 

Vergeet ook niet dat wij een NL dominee geen godsdienstige noemen als zo iemand tegen kindertjes zegt 'laten we het einde der tijden een handje helpen'. Waarom noemen wij, tegen een grote overmacht aan andersdenkende en vreedzame Islamitische mensen in waaronder zeer gerespecteerde Imams, deze mensen omgekeerd evenredig bij de Islam wél gewoon imams? of haatimams? Dat zijn geen imams, dat is het zelfde als achterlijke gek die zich NL dominee noemt en het 'einde der tijden een handje gaat helpen'. Domme fout, kenniseconomie.

 

Waarom hebben wij het argument niet genoemd dat Allah de machtigste is, volgens dus met name orthodoxe Islamieten, oop grond waarvan denken 'gelovigen' 'ongelovigen' het recht en de kans te ontnemen Allah te leren kennen tijdens hun leven door hun het leven te benemen ZONDER direct door dat persoon aangevallen te zijn geweest? Het is volgens de Islamitische religie TEN STRENGSTE verboden en WORDT zeker niet met maagden beloond. Raar, dat wij als kenniseconomie gefaalt hebben dat te noemen.

 

En vergeet niet hoe wij allochtonen TOCH ECHT WEL als tweederangs burgers behandeld hebben, over het merendeel, en hoe we dat zelf niet pikken. hetzelfde als mensen op grond van vermoedens met drones bombarderen, elders, waarbij het merendeel onschuldige slachtoffers als vaak zelfs kinderen zijn, terwijl we weten dat het tot ontploffing zou leiden in ons eigen land. Als een rechtsstaat.

 

Als je in vrede met die mensen wil leven, behandel ze zoals je zelf behandeld wilt worden, ze zijn niet achterlijk vanwege een hoofddoek en al helemaal niet bedreigend vanwege slechts zo'n lapje.

 

Als je dat niet wilt, wil je oorlog, denk aan de Eerste Wereldoorlog. Zingend de loopgraven in, en jankend binnen de kortste tijd eruit willen, zonder ook maar iets opgelost tte hebben.

 

En controleer je politiek, zo heb je altijd meer argumenten dan frustratie waarop je ze veel makkelijk het zadel uit kan wippen en veel vaker goed leiderschap IN het zadel zult wippen. Niet achteraf janken of op Thatchers graf dansen. Ook niet achteraf Cohen wegjoelen, je leert alleen maar werkelijk betrokken jongeren hun vingers niet te branden aan voor jou kar te staan. Over gebrek aan leiderschap gesproken.

 

Kijk je beloningssysteem aan, de eerste reden voor het merendeel van huidige problematiek, kan geen kapitalisme genoemd worden wat wij nog steeds doen en de BANKEN zijn NIET verantwoordelijk. Het is de zak waar het geld in zit, de handvatten om het systeem aan te pakken, niet de verantwoordelijken. Rothschild en vele anderen hebben je dat alles allang voorgekauwd. Als je dan napraat, doe het goed.

 

Kan geen kapitalisme genoemd worden omdat dat via concurrentie werkt, deze beloonde schaalvergroting maakt concurrentie kapot. Er zijn veel en veel meer, keiharde, feiten waarmee je gemakkelijk eea kan duiden, verbeteren. Maar niet in je eentje, daar moet je mensen voor hebben die achter je willen gaan staan, liever vragen dan wijzen, liever oplossen dan oorlog maken. Dus accepteren dat messen aan twee kanten snijden.

 

mensen die een oplossing willen consumeren, zoals ze nu gewend zijn, wat economisch wanbeleid zeer goed uitkomt, willen een dictator. Hebben die langzaam ook. Daarom durven mensen als Aartsen nu tegenstrijdig en tegen onze wet te reageren, omdat je een oplossing op presenteerblaadje wilde.

 

Zelfde als vor de camera dansen. Wat wil je? Een leider? Die danst NIET voor de camera, die zegt NIET alleen wat je wil horen. Die lost ECHTE problemen op, en heeft daar betrokken burgers voor nodig. Niet mensen die niets anders willen dan aan zichzelf denken tijdens beslissingen om achteraf WEL te kunnen janken wat er fout is gegaan, dat maakt leiderschap kapot en leert jongeren daar niet hun vingers aan te branden.

 

Het is alles geen geintje, wat ik hier schrijf, sommigen van jullie lachen, lach erom, ik ben meer dan tien jaar bezig geweest, ook voor jullie, deze feiten duidelijk te krijgen. Bedankt voor sommige zeer laatdunkende reacties, vaak nee bijna altijd zonder vragen, zonder feiten, zonder argumenten en wel zeer hatelijk. Dat emmert dan over hun frustratie over hatelijke protestanten. Pfff, ze spreken de taal die jullie ze leren. En wat heb je opgelost?

 

Waarom, met jullie gebrek aan leiderschap, betrokken jongeren en behoefte aan oplossingen, heb ik in tien jaar tijd van RMO tot whatnot geen tegenargument gekregen, wil niemand hierover meedenken?

 

Jullie willen geen oplossingen. Jullie willen wijzen, vanuit je frustratie, je weet ook geheel niet wat oplossingen zouden zijn, logisch ook, bijna niemand stelt vragen, hoe kun je nu emmeren achteraf dat je iets niet weet?

 

Waarom, de mensen die wel willen en wilden praten hierover, zijn dat allemaal ondernemers waarvan het merendeel nu weg is uit nederland?

 

Waarom zijn er statistieken die aantonen dat er meer Nederlanders vertrekken dan dat er asielzoekers binnenkomen, kort door de bocht, gedurende tien jaar? Heeft dat iets te maken met onvrede en stimulatie van deze groep protestanten?

 

En hoe ga je dat redden, als je niet eens alleen ruzie maakt met allochtonen maar ook nog met je eigen autochtonen die mijn argumenten in deze vaak wel begrijpen, die geëmigreerd zijn? Zijn die allemaal gek? Verzinnen ze dit allemaal?

 

Mensen die oplossen stellen vragen, mensen die willen oplossen ook, jullie willen niet oplossen. jullie willen in je frustratie gehoord worden en bent in de laatste paar decennia rubberen stoeptegels niet meer gewend hoe precair dit is en hoe gemakkelijk je enorme problemen kunt maken. Zelf niet meegemaakt, dus dat gebeurd ons niet. LOL. Zolang je dat zelf maar geloofd. En je kinderen kan uitleggen.