Ik doe aangifte tegen Geert Wilders

Quoted post


Gast

#2448

2014-07-27 10:10

Hopelijk zetten al diegenen die hier getekend hebben ook een handtekening bij de petitie "Eis het ontslag van Van Aartsen". Wat daar gebeurd is tijdens de "pro-Gaza" demonstratie is veel erger dan wat Wilders roept.

Reacties

De boemerang

#2449 Re:

2014-07-27 15:25:08

#2448: - Hopelijk zetten al diegenen die hier getekend hebben ook een handtekening bij de petitie "Eis het ontslag van Van Aartsen". Wat daar gebeurd is tijdens de "pro-Gaza" demonstratie is veel erger dan wat Wilders roept.

Pardon?

Die demonstranten in Den Haag waren gewone burgers, die héél domme dingen riepen. Wilders is een politicus, die verdraaid goed betaald wordt voor die functie. Van zo iemand mag, nee: moet je meer verantwoordelijkheid verwachten en dat heeft Wilders -alweer, voor de zoveelste keer- niet getoond.

Wat die demonstranten riepen zal zomaar niet iedereen ook gaan roepen. Wat Wilders riep werd onmiddelijk door de hele zaal opgepakt en doorheen het hele land geëchood. Wilders heeft een voorbeeldfunctie en komt die nooit na. Wat Wilders riep is vele malen erger dan wat die demonstranten riepen.