Ik doe aangifte tegen Geert Wilders

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Ik doe aangifte tegen Geert Wilders.


Gast

#2426

2014-05-23 09:55

ik wil aangifte doen tegen geert widlers om dat hij gemeen doet tegen marrokkaanen niet alle marokkaanen zijn slecht er zijn ook goeje marokkaanen dankje wel for did bericht
geert wilders

#2427 geert wilders

2014-05-23 09:56

ik wil dat did stopt en dat geert wilders de de bak terecht komt
De boemerang

#2428

2014-05-23 20:47

Gelezen op het forum van een Limburgse krant:

"Maar goed ook, maar blijf achter hem staan. moslims zijn smeerlappen alla hier alla daar flikker op ga naar in je Moskee zeiken, wij zijn gastvrij jullie zijn achterbaks."

Dit is toch echt een juweeltje, of niet soms? Hoe ongelooflijk beneveld moet je zijn om zoiets bij elkaar te kunnen schrijven?

den Hollander

#2429

2014-05-28 07:40

1] Jullie zijn inderdaad geen tweederangs burgers in je thuislanden. Dus pak je koffer en ga.
Onder je eigen soort zul je je ook veel beter thuis voelen. Wil je toch hier blijven begin dan maar eens met het verscheuren en verbranden van dat overgeschreven haatboek koran. Zoals de Iraans-Deense ex mohammed dat doet.

2] “Onze leider”, dat is iets waar jullie gek op zijn. Wij zijn meer van het type rationele denkers die de werkelijkheid als uitgangspunt nemen. Daar kunnen jullie slecht geïnformeerde Gutmenschen en buitenlanders nog veel van leren. Want ook al zijn de beweegredenen van de meeste van jullie niet slecht, de daden door jullie gesteund zijn het wel. Tot en met moord aan toe.
Wil je persé toch praten over onze leiders dan zijn dat: Wilders, Theo van Gogh, Pim Fortuyn, Bolkenstein, Janmaat, de oude Drees.

3] Beledigen is subjectief. Als ik tegen een aap zeg dat hij een aap is, dan kan de aap zich beledigd voelen. Maar desalniettemin blijft het feit dat een aap is een aap.

4] Je omschrijft jezelf als de marc gemeenschap. Dat betekent dus dat jullie maroc passen hebben. Dus jullie zijn buitenlanders. Dus je richt je tot de verkeerde. Je moet een brief schrijven aan maroc koning. En dan kunnen we daarna de leefomstandigheden gaan vergelijken van de marocs in ons Holland en de Hollanders in jullie maroc. Getalsmatig zal dat veelzeggend worden.

5] Geen onwaarheden schrijven. Maroc, jullie land zoas jullie pas bewijst is maroc, en dat is geen rechtstaat. Immers de sharia erkent gelijke rechten niet van vrouwen, anders geaarden, en anders gelovigen.
Evenmin is maroc een democratie. De arab lente heeft aangetoond dat jullie denken dat het woord “meer geld” betekent. Democratie impliceert al sowieso scheiding van kerk en staat. Dus ik zou zo zeggen, begin daar eens mee in je land maroc.

6] Aangaande de veiligheid, daar spreken de statistieken boekdelen over. Zo is in Rottterdam 90% van de marocs in contact geweest met de politie. Getallen onder toezicht van Aboutabi. Dat bewijst dat de onveiligheid geldt voor ons Hollanders.
En dat is ook de reden waarom wij Hollanders voorstander zijn van minder marocs.
Als ook minder PvdA, en minder EU.
En dat is tegen de wet ingaand? Allerminst.
Wat wel tegen de wet indruist is als 43% van de Nederlanders wel mogen zeggen minder PvdA en EU maar niet minder marocs. Want dan is er sprake van ongelijke behandeling en daar doelt de art 137 op.

7] Aangaande werken. Ook hier spreken de statistiek opgesteld door de linkse partijen je tegen. Het probleem is juist dat de meesten van jullie steuntrekkers zijn. En de paar die werken dragen amper bij. Zo zijn er al verschillende rapporten verschenen die bewijzen dat jullie afrikanen miljarden en miljarden kosten.

8] Zoals de statistieken tonen blinken jullie slechts uit in alles wat wij Hollanders en Westerlingen beschouwen als negatief en wat dan ook bij wet verboden is. Dat jullie positief gediscrimineerd worden en dus hiervoor niet gestraft worden, DAT is discriminatie en mede de reden waarom normale weldenkenden minder van de drie genoemden wensen. Voor een veiliger, sterker en leefbaarder Nederland.
Oost west, thuis best.
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.

9] En wat het laatste stuk van je schrijven betreft, DAT is dus een oproep tot geweld en strafbaar voor de wet.

10] Maar over één ding zijn we het eens. De discriminatie moet beëindigd worden. Dus stop POSITIEVE discriminatie…

De boemerang

#2430 Re:

2014-05-28 11:05

#2429: den Hollander - 10] Maar over één ding zijn we het eens. De discriminatie moet beëindigd worden.

Dus u stopt vanaf nu? Mooi.

De overige punten zijn te lachwekkend danwel te treurig voor woorden om er meer aan vuil te maken. Schaam je! Diep!

De boemerang

#2431 Re:

2014-05-28 11:24

#2429: den Hollander - 9] En wat het laatste stuk van je schrijven betreft, DAT is dus een oproep tot geweld en strafbaar voor de wet.

Misschien de moeite waard om erbij te schrijven over wie u het in Godsnaam heeft? Ik kan in de laatste paar pagina's geen enkele oproep tot geweld aantreffen, of het zou uw eigen stuk moeten zijn dat bol staat van mallotige onwaarheden, suggestieve nonsens en je reinste rascisme dat u meent te kunnen rechtvaardigen door non-argumenten, laat staan feiten.

Ik citeer graag mijn opmerking bij een andere petitie:

"Nu we het daar toch over hebben, het valt mij op, alleen al uit de laatste paar pagina's, dat er niet alleen verschrikkelijk slecht gelezen wordt door PVV-aanhangers, maar dat zij de ander bovendien volkomen uit de lucht gegrepen beweringen verwijten. Hoe komt dat? Waarom denkt u, PVV-aanhanger, een discussie te kunnen voeren door voortdurend alleen maar in een agressieve verdediging te kruipen en daarbij argumenten aan te dragen, die nergens op slaan en volkomen aan uw wee-gezogen duim ontspruiten? Dat geldt niet alleen voor deze petitie, maar elke ander petitie hier, die verband houdt met de PVV of geblondeerde Greet, alsook op elk willekeurig forum op het internet waar diezelfde PVV en/of geblondeerde Greet ter sprake komen.

Of is het omdat geblondeerde Greet zelf ook niet anders doet en de ander meteen het 'demoniseren' en 'bashen' van de PVV verwijt, als die kritiek heeft op de ongenuanceerde en discriminerende uitspraken van Greet. Het wordt allengs van humoristisch via ergerlijk tot meelijwekkend."

Graag roep ik nogmaals op om uzelf het recht op vrijheid van meningsvorming te gunnen. Het zal louterend werken en u komt beduidend minder dom over dan wanneer u de loze kreten en minstens even loze beloften van de Grote Leider kritiekloos blijft nablaten.

anti-nazisme

#2432

2014-05-30 16:47

Ik voel me in Nederland bedreigd en onveilig. Waarom krijgt Wilders beveiliging en ik niet. Door de huidige haat in Nederland jegens Marokkanen durf mijn vrouw nu niet alleen boodschap te doen.
hoi

#2433 baas

2014-05-30 23:48

Wilders is baas :)
De boemerang

#2434 Re: baas

2014-05-31 03:14

#2433: hoi - baas Wilders is baas :)

In eigen buik misschien, zeker niet in Nederland of Europa. Nu niet, nooit niet.

De boemerang

#2435 Re:

2014-05-31 04:06

#2432: anti-nazisme - Ik voel me in Nederland bedreigd en onveilig. Waarom krijgt Wilders beveiliging en ik niet. Door de huidige haat in Nederland jegens Marokkanen durf mijn vrouw nu niet alleen boodschap te doen.

Volkomen met u eens. Nederland zou bescherming tegen Wilders moeten krijgen, niet andersom — is harder nodig.


Gast

#2436

2014-05-31 18:25

Kan deze peuter voor straf de hoek in. verschikkelijk die man.
De boemerang

#2437

2014-06-03 03:09

De kracht van de censuur.

De auteur van http://www.petities24.com/forum/98237 haalt al mijn opmerkingen weg. Vrijheid van meningsuiting is blijkbaar alleen voor de PVV en haar aanhang, niet voor mensen die kritiek hebben.

Voor wie het weten wil, petitie 98237 is een petitie die handtekekningen telt om fraude bij het stemmentellen van de EU-parlementsverkiezingen 2014 aan te tonen. Van de bijna zeshonderdtwintigduizend handtekeningen die ze daarvoor zouden moeten hebben (al bewijst dat nog niks), zijn er al bijna vierduizend bij elkaar. Schiet op dus. Om de boel wat vlot te trekken is de petitie meteen ook maar uitgebreid naar 'Nederland uit de EU', 'Aanslag op Wilders' en 'Alle gemeenten vragen om hertelling'. Het mag de maatschappij dus wat kosten. Helaas voor de auteur van de petitie blijft de animo bijzonder laag.

Ik ben blij met het bewijs dat deze auteur levert. De PVV en haar aanhang eist voor zichzelf het recht op vrijheid van meningsuiting op, maar past censuur toe op elk ander.

jantje

#2438 Re:

2014-06-23 21:30

#2437: De boemerang -

Sterker Boemerang: Fra Mieke heeft de petitie stopgezet want "mensen kunnen met valse handtekeningen tekenen" en "dan heeft petities24.com geen enkele betekenis".

Wat mij betreft is het doel bereikt: aantonen dat de PVV-aanhangers maar wat roepen zonder te weten waar ze nou precies voor of tegen zijn en ook dat ze geen enkele kritiek dulden!

 

Ciao en cordiali saluti ;-)

 

 

De boemerang

#2439 Re: Re:

2014-06-24 13:09

#2438: jantje - Re: Sterker Boemerang: Fra Mieke heeft de petitie stopgezet want "mensen kunnen met valse handtekeningen tekenen" en "dan heeft petities24.com geen enkele betekenis". Wat mij betreft is het doel bereikt: aantonen dat de PVV-aanhangers maar wat roepen zonder te weten waar ze nou precies voor of tegen zijn en ook dat ze geen enkele kritiek dulden!

Absoluut. Ik heb hen een hele maand lang uitgelegd dat hun doel (het 'aantonen' van stemtelfraude) hoe dan ook niet door middel van een petitie bereikt kon worden, waarop de intiatiefneemster er maar drie petities in één van maakte, zodat helemaal niemand meer wist waarvoor hij/zij zou tekenen. Heeft geen donder uitgemaakt, de PVV-aanhangers tekenden toch; zij het in zeer geringe mate. U heeft aangetoond, door onophoudelijk te blijven tekenen zonder dat ook maar iemand dat blijkbaar in de gaten had, dat haar petitie in deze vorm volstrekt zinloos was.

Toch werd de handtekeningenlijst, inclusief Donald Duck en de voltallige inwoners van Juinen, aangeboden aan de PVV. Waarom en waarvoor kon niemand uitleggen.

Die petitie van haar had inderdaad geen enkele betekenis. Maar dat is toch nog weer wat anders dan "petities24.com heeft geen betekenis". Een petitie met een duidelijke en vastomlijnde vraagstelling kan wel degelijk zin hebben.

Als het niet zo'n serieuze bedreiging voor politiek Nederland (en Europa) was, dan bleven de PVV en haar aanhang een nimmer aflatende bron van vermaak. Maar het feit dat je met die gasten überhaupt niet eens in discussie kunt gaan, is en blijft toch zorgelijk.

Maar kom, over 'n week is hun geplande 'actie'-dag, een dag waarop ze alles zullen doen, behalve actie ondernemen, en dan zien we wel weer verder. Als we die juist-niet-actie al zullen opmerken, heet dat.

De boemerang

#2440

2014-06-24 13:17

Politieke Barometer Week 25 - 19 juni 2014

Kiesgerechtigde Nederlanders werden gevraagd op een schaal van 1 tot en met 10 aan te geven wie van de huidige fractieleiders zij het meest geschikt vinden als opvolger van Rutte. Van de fractieleiders van de zes grootste partijen acht de kiezer Alexander Pechtold als meest geschikt voor het minister-presidentschap.

Hoewel de D66-leider het beste scoort van de zes fractieleiders, betekent dit niet direct dat er een breed draagvlak is voor Pechtold als minister-president. Op een schaal van 1 tot en met 10, scoort hij een 5,6. Wilders is met een gemiddelde score van 2,9 de minst populaire kandidaat. Verder scoort Zijlstra (VVD) een 4,3, Samsom (PvdA) een 3,8 en Buma (CDA) en Roemer (SP) beide een 4,8.

Naar verwachting acht de huidige D66-aanhang Pechtold als meest geschikt. Verder zouden ook de huidige aanhang van VVD (6,2) en PvdA (6,8) de nominatie van Pechtold als minister-president toejuichen. Zij zien zelfs liever Pechtold in het Torentje dan “hun” fractieleider, Zijlstra of Samsom. Huidige VVD-kiezers becijferen Zijlstra met een 5,9; huidige PvdA-kiezers geven Samsom een 6,4.

Bron: http://www.ipsos-nederland.nl/content.asp?targetid=621



Staat op het internet, moet dus wel waar zijn.


Gast

#2441

2014-07-10 16:02

Fk wat wil je geld ben je gek ofs Marokkanen hebben al genoeg problemen
Geert Wilders

#2442 Geert Wilders

2014-07-10 16:03

Gvd stop nu met het gezeik Marokkanen moet het land nu uit
De boemerang

#2443 Re: Geert Wilders

2014-07-11 13:50

#2442: Geert Wilders - Geert Wilders Gvd stop nu met het gezeik Marokkanen moet het land nu uit

Geef hen het voorbeeld en loop voorop!

Spiegelke

#2444 Re: Geert Wilders

2014-07-12 14:20

#2442: Geert Wilders - Geert Wilders Gvd stop nu met het gezeik Marokkanen moet het land nu uit

Als jij nu als eens vertrok, dan waren we ook al een heel eind op weg.

Boris

#2445 Boris

2014-07-12 21:16

Tot in Rusland hebben ze van de PVV gehoord ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=b6OqEz4rCDI

Gast

#2446 Re:

2014-07-25 11:13

#49: -

wat een gezeik


Gast

#2447 Re: Re:

2014-07-25 14:57

#2446: - Re: wat een gezeik

wat een domme opmerking


Gast

#2448

2014-07-27 10:10

Hopelijk zetten al diegenen die hier getekend hebben ook een handtekening bij de petitie "Eis het ontslag van Van Aartsen". Wat daar gebeurd is tijdens de "pro-Gaza" demonstratie is veel erger dan wat Wilders roept.
De boemerang

#2449 Re:

2014-07-27 15:25

#2448: - Hopelijk zetten al diegenen die hier getekend hebben ook een handtekening bij de petitie "Eis het ontslag van Van Aartsen". Wat daar gebeurd is tijdens de "pro-Gaza" demonstratie is veel erger dan wat Wilders roept.

Pardon?

Die demonstranten in Den Haag waren gewone burgers, die héél domme dingen riepen. Wilders is een politicus, die verdraaid goed betaald wordt voor die functie. Van zo iemand mag, nee: moet je meer verantwoordelijkheid verwachten en dat heeft Wilders -alweer, voor de zoveelste keer- niet getoond.

Wat die demonstranten riepen zal zomaar niet iedereen ook gaan roepen. Wat Wilders riep werd onmiddelijk door de hele zaal opgepakt en doorheen het hele land geëchood. Wilders heeft een voorbeeldfunctie en komt die nooit na. Wat Wilders riep is vele malen erger dan wat die demonstranten riepen.


Gast

#2450 Re: Re:

2014-07-27 16:25

#2449: De boemerang - Re:

Van Aartsen is ook een politicus die antisemitisme tolereert. Niet met 2 maten meten!