Red het Wertheimpark

Quoted post

Seranis Kameelrijder
Gast

#102

2014-07-19 17:47

Ondanks dat er weinig meer te bederven is aan het Wertheimpark ben ik toch tegen het geplande namenmonument aldaar.
Er blijft steeds minder over van het prachtige oorspronkelijke park. Wie niet gecharmeerd is van spelende honden plus bijhorende uitwerpselen heeft er weinig te zoeken. De bankjes worden in beslag genomen door rokende, drinkende en lallende bezoekers. Het spiegelmonument weerkaatst boomtakken inplaats van de hemel, zoals de bedoeling was en lokt allerlei mensen die met het eigenlijke park niets van doen hebben.
Mijn dringend advies: verplaats het spiegelmonument naar de lege plek bij de Plantage Westermanlaan, waar het veel beter tot z’n recht komt, projecteer daar dan ook dat namenmonument en zet er gelijk een hek omheen. Op diezelfde locatie bevindt zich al het monument Gerrit van der Veen, dus waar praten we over.

Reacties

K.A. Meijers (buurtbewoner)

#103 Re:

2014-07-19 20:31:30

#102: Seranis Kameelrijder -

Daar ben ik het volmondig mee eens. Bovendien stel ik me voor, evenals Joost Kircz #96, dat 2e en 3e generatie joodse oorlogsslachtoffers de gelegenheid krijgen dat hun familie met rust wordt gelaten en hun namen niet verschijnen op een toeristische attractie in het Wertheimpark, of waar dan ook.