Middelburg Geen asielzoekerscentrum op het Swerf-Rust terrein

Quoted post

Melvin

#121 Geen AZC in Swerf rust

2014-07-17 20:50

Het feit dat assielzoekers opgevangen moeten worden zal je mij niet over horen.
Het feit dat er een eventueel centrum komt in de buurt van 2 scholen/een sportcomplex/ met slechte infrastructuur/ een park waar ouderen hun dagelijkse wandelingetje maken of een wijk waar veel jonge gezinnen wonen? ABSURT IDEE!
Ik ben expres vanuit een dorp naar de gemeente Middelburg verhuisd, omdat hier een groter aanbod heerst en ik bewust deze wijk heb uitgekozen om mijn gezin groot te brengen, ik voel mij hier veilig en mijn kinderen moeten dat ook voelen. Mijn vrouw heeft al eens eerder naast een AZC gewoond en is meerdere malen belast en bestolen van haar fiets (die zij vervolgens weer op kon halen bij het AZC).
De weg voor scholieren afkomstig vanuit de dorpen gaat langs Swerf-Rust, jonge meiden van 12/13 tot 16 jaar fietsen hier ook op het fietspad richting de Laurens stommesweg, onverantwoord!!!!! Niet alleen voor de wijk maar ook voor de scholieren vind ik het een groot obstakel en mocht ik dit alvorens geweten hebben voordat ik vorig jaar in deze wijk een huis had gekocht: DAN HAD IK DIT NOOIT GEDAAN gemeente Middelburg!

Reacties

Een bezorgde vader

#122 Re: Geen AZC in Swerf rust

2014-07-17 22:17:39

#121: Melvin - Geen AZC in Swerf rust

Mijn dochters van 10 en 15 fietsen elke  dag alleen langs de Laurens Stommensweg naar school.

Ik scheer niet alles over een kam, maar als vader van een gezin vindt ik het fietsen langs 94 bejaarden is iets anders dan het fietsen 200 alleen staande mannen... Zie ik spoken ??  Of ben ik naief ??