Speeltuin is geen bouwgrond Meise

Quoted post

meisenaar

#35 Re:

2014-05-23 20:57

#14: -

De meesten weten niet hoe de vork in de steel zit. Bovendien vind ik het opgepast dat politica die zich inzetten voor alle bewoners  van deze gemeente op deze manier in een negatief daglicht worden gesteld, met de bedoeling schade te berokkenen. Op mijn stem mag deze dame alleszins rekenen , zolang ze opkomt.

Reacties

Buurtcomité ter behoud van de speeltuinen

#36 Re: Re:

2014-05-26 13:30:23

#35: meisenaar - Re:

Geachte meisenaar,

vanuit het buurtcomité ter behoud van de speeltuintjes is het nooit de bedoeling geweest enig politiek standpunt in te nemen. Wij hebben dit initiatief genomen om een eerdere beslissing (of voorstel, hoe u het ook wil noemen) tot verkoop van deze speeltuinen als bouwgrond tegen te houden. In geen enkele van onze communicatie werd ooit een persoon of een politieke partij vermeld.

Wat we daarentegen wel opmerken, is dat sommige politieke partijen in hun verkiezingspamfletten vermelden dat de verkoop niet zou doorgaan, terwijl er hieromtrent op dit moment nog geen officiële beslissing werd genomen. Wij betreuren ten zeerste alle vormen van foute communicatie, en dit in beide richtingen.

Met vriendelijke groeten,

het buurtcomité