NEEN tegen Sharia4Tempus

Quoted post


Gast

#35

2014-03-28 20:25

Ok mensen we moeten hier elkaar niet de nek mndraainen of zo. We zitten aan de VUB, een vrije universiteit. Velen hebben daar bewust voor gekozen en ik als moslim ook. Nu, overdrijven we met ons reactie? Nee. Hebben we het recht om hier tegen te demonstreren? Ja. Ik heb me eigenlijk altijd afgevraagd waarom er geen petities of wat dan ook werder getekend voor hoe onsmakelijk door de GK kring de "vrouwelijke schoonheid" werd gebruikt voor reclame voor de TD's. Jammer dat er niemand die daar betrokken bij was er iets over zei. Maar dat weerhoudt ons niet om te zeggen wat wij vinden, en jullie weer te herinneren dat vrijheid van meningsuiting wel degelijk een grens heeft, en wel daar waar die van een ander begint.

Reacties

Dg

#44 Re:

2014-03-29 20:08:19

#35: - Ik heb me eigenlijk altijd afgevraagd waarom er geen petities of wat dan ook werder getekend voor hoe onsmakelijk door de GK kring de "vrouwelijke schoonheid" werd gebruikt voor reclame voor de TD's. Jammer dat er niemand die daar betrokken bij was er iets over zei.

Ondanks off-topic, graag een korte reactie op bovenstaande uitspraak voor er hierover ook een petitie komt:

Als feest binnen GK heb ik dit academiejaar zowat alle posters voor de TD's van GK ontworpen..
(die in BOJ dus, niet te verwarren met de posters van de Yes-maandagen in Tempus.)

Ik ben eveneens het gebruiken van de vrouwelijke schoonheid, net als u, niet genegen.
Geen enkel poster voor GK-TD's bevat dan ook dergelijke afbeeldingen.

mvg

On-topic denk ik dat een gesprek tussen beider partijen meer baat zou hebben dan het direct opstarten van petities en het online bekvechten van hierboven.