Ik doe aangifte tegen Geert Wilders

Quoted post


Gast

#2131

2014-03-24 20:30

Haat zaaien is levensgevaarlijk, voor ons allemaal. Het onbewuste volgzame gedrag eveneens. Mens, wordt bewust van je verantwoordelijkheid! Laat je niet wijsmaken dat de schuld van alle maatschappelijke misstanden bij een bepaalde bevolkingsgroep zou liggen...Laat je NIETS wijsmaken...Denk na, kijk in je eigen hart.

Reacties

Nederlander met een idee/oplossing.

#2137 Re:

2014-03-24 23:21:03

#2131: -

Haat zaaien is levensgevaarlijk? Als iemand/groep je dochter heeft verkracht of je moeder heeft beroofd, is dat GEEN haat zaaien? Als je telkens voor kanker hoer wordt uitgemaakt of ik hoop dat je kanker krijgt tegen je wordt geschreeuwd terwijl je gewoon je werk doet. Is dat geen haat zaaien. Elke vrijdag in de moskee zitten en in het weekend je vrouw in elkaar rossen omdat ze haar hoofddoek niet omhad toen een neef langs kwam. Is dat niet hypocriet? En ja het zijn meer mensen die dat doen, maar niemand misbruikt hun geloof hier bij l behalve de Marokkanen.

Ik hoorde vroeger hoe jonge jongens zich mastrubeerde onder de dekens, want dat zag Allah niet???? De discussie over wel of niet mogen roken of drinken. In geen enkel geloof is zoveel onenigheid als in de islam. In geen ander geloof wordt beschreven dat de ongelovigen lager staan dan de gelovige. De koran is een gevaarlijk boek in verkeerde handen en daar ligt de koran ook.

 

Ik heb een Marokkaanse collega en discussieer veel met hem, maar we blijven elkaar respecteren en elkaars keuzes. Hij stemt volge niet s mij PVDA en ik PVV en staan toch telkens voor elkaar klaar op het werk en hebben de zelfde visie op de maatschappij. Zolang je elkaar met respect behandeld en elkaar geen levenswijze of buitenlandse teksten opdringt en de verhoudingen tussen autochtonen en allochtonen in stand houdt, is er niets aan de hand. Nu woon ik in Amsterdam west en dat is gewoon marrakech. De Hema zit geen autochtoon tussen, alleen de wc dame. Bijna alle winkels hebben islamitische namen. En kom niet aan met werk waar de Nederlanders te goed voor waren, want ik zie de Marokkanen niet als wc juf bij de Hema zitten of de vuilnis wekelijks ophalen. Zelfs het riool verstoppen ze, maar schoonmaken ho maar. Dan moet er weer een vrachtwagen komen om het riool schoon te spuiten en daar zit dan weer een autochtoon op. Nee, de Marokkanen zijn hier puur gekomen om een uitkering te halen en van dit geld als Allah te leven in eigen land met een kast van een huis, Dat niet wordt opgegeven aan de belasting. En zonder bij elkaar een jaar te hebben gewerkt strijken ze wel ons verdiende AOW op in Marokko.

 

Heeft Wilders ooit een marokkaan bedreigd met de dood of verminking? Nee, maar er mag wel geroepen worden dat hij opgehangen moet worden, of in een clip worden neergeschoten en op andere wijze vermoord of gemarteld worden. Goh hoe komt iemand er toch op dat Wilders mensen aanzet tot haat? Al die mensen die naar Wilders wijzen, moeten eens kijken waar die andere 3 vingers naar wijzen........

 

Ik denk dat wij maar moeten doen wat zij hier doen in Marokko,  o nee dat kan niet want dan wordt je gemarteld of gedood en als je geluk hebt mag je je leven in een cel met nog eens 20 man zitten. Als mensen uitzetten niet goed is, waarom laten we niet gewoon ALLE Marokkanen Nederland binnen en dan kunnen de Nederlanders die willen naar Marokko.  Gewoon het land ruilen!! Hoeft niemand het land uitgezet worden en is er in het nieuwe nederland meer dan genoeg werk en is er ook geen werkeloosheid meer. Want er is daar genoeg te doen. Wij nederlander dr in ngen de woestijn wel terug met aanleg van kanalen en meer grondstoffen dan hier. Misschien vinden we ook weer aardgas of olie?

 

Ik denk echt dat dat de oplossing zou kunnen zijn.