we zijn voor wilders

Quoted post


Gast

#59

2014-03-22 18:23

Hetgeen Geert zegt is wat de overgrote meerderheid in Nederland denkt, maar tegelijkertijd te laf is om het toe te geven. Gelijk die criminele oplichtersbende wat zich onze regering noemt. Die er absolutt niet zitten voor het volk, maar voornamelijk voor hun partijbelangen en om een wit voetje te halen bij die andere oplichtersbende van Brussel & Strassbourg !!!

Reacties

De boemerang

#131 Re:

2014-03-25 10:18:45

#59: -

"Hetgeen Geert zegt is wat de overgrote meerderheid in Nederland denkt, maar tegelijkertijd te laf is om het toe te geven. Gelijk die criminele oplichtersbende wat zich onze regering noemt." Stemmen gebeurt anoniem. Als de overgrote meerderheid in Nederland denkt wat Geert zegt, zou hij toch op z'n minst ooit ergens een al is het maar krappe meerderheid moeten hebben gehaald. Toch?

En als Geert er wel voor het volk zou zitten, dan had hij meegeregeerd/gedoogd toen hij de mogelijkheid had en niet meteen zijn harde progammapunt laten vallen en wegrennen bij de eerste de beste horde die te nemen was. Geloof me nu maar, Geert zit er (ook) voor zijn eigen portemonnee en niet die van u.