YES2morrowlandXL

Quoted post


Gast

#155

2014-02-01 01:48

@P-ter als ge geen Engels kunt laat dat dan over aan een ander of start dan een petitie enkel in het Nederlands! lijkt mij normaal de teksten in verschillende talen enkel een vertaling van elkaar zouden zijn... neen... effkes in het Engels zeggen dat onze redenen belachelijk zijn en dat we doen alsof dat hier zeer zeldzame diersoorten wonen.

daarbij is het niet omdat hier geen zeldzame diersoorten wonen dat wij de natuur niet horen te respecteren en niemand zegt hier dat ze 2 weekeindes niet meer met de hond buiten kunnen. je kan meer dan een maand de schorre niet meer in en er worden veel te veel onnodige werken gedaan en dat is wat vele stoort. bouw jullie feestje ergens wat meer afgelegen waar niemand er last van heeft!

Reacties

P-ter

#162 Re:

2014-02-01 06:56:10

#155: -

Beste nobele onbekende,

 

1) Indien de eventuele fouten in mijn Engels voor de essentie zijn in dit hele verhaal, dan kan ik u niet meer dan een welgemeende proficiat wensen. U heeft zich namelijk zelf benoemd tot prof in Engels. Stuur mij desgewenst de verbeterde versie toe!

2) Leer zelf eerst uw Nederlands alvorens mijn Engels in twijfel te trekken, u schrijft oa weekeindes, effkes, hoofdletters zouden bovendien ook af en toe gebruikt worden.

3) Het aantal anderstaligen (engelstaligen) die onze petitie getekend heeft zijn een absolute minderheid van ±20 personen.

4) De commentaren van personen die de hond niet meer kunnen uitlaten, dat de natuur vernielt wordt en die niet kunnen slapen van de muziek die nota bene om 01u00 stopt, komen namelijk integraal van jullie petitie!

 

P-ter