YES2morrowlandXL

Quoted post

Gast!

#48 Re:

2014-01-31 12:26

#44: linneke -

In de tegenpetitie gaat het om de AFSCHAFFING of het voorkomen van het tweede weekend TML (volgens HLN.BE). Ik heb ook kleine kinderen die heel graag in de Schorre spelen en het klopt dat het niet enkel om dat ene weekend of in dit geval de 2 weekends gaat. En dat er enkele nozems het nodig vinden om buurtbewoners echt te gaan *pesten*, dat is er over en daar zou door de politie of stewards beter op moeten gecontroleerd worden

Maar denk je dan niet dat er beter met de organisatie moet overlegd worden ipv een petitie op te starten om zomaar af te schaffen? Als je alle berichtgeving over TML volgt kan je zien dat de organisatie al heel wat gedaan heeft om overlast te voorkomen en nergens beweert dat ze geen extra inspanningen wil doen!!

 

Reacties

linneke

#136 Re: Re:

2014-01-31 20:17:12

#48: Gast! - Re:

ik denk dat de mensen die de petitie zijn gestart al wel door hebben hoe de organisatie werkt... ze 'luisteren' maar doen verder gewoon hun zin. de samenwerking met de buurt en de organisatie is niet meer wat ze geweest is. de organisatie is zich er van bewust geworden dat ze met omkoopsommen gewoon hun eigen zin kunnen doen en geen rekening meer hoeven te houden met de buurt.

als je iemand van de organisatie aanspreekt en niet helemaal voor TML bent dan proberen ze je met praatjes om te kopen, lukt dat niet dan worden ze ronduit arrogant! het is goed dat er juridische stappen zijn gezet... het 2de weekend zal een feit zijn maar hopelijk is het een wake-up call voor de organisatoren dat het uibreiden van TML hier MOET stoppen en ze MOETEN stoppen met al die onnodige werken.