Stop oneerlijke concurrentie gemeenten zonnepanelen

Quoted post

www.zaanzon.nl

#26 Re: beetje nuancering

2013-12-04 09:23

#22: gelukkige eigenaar PV-systeem en initiator gemeentelijke acties - beetje nuancering

Er is een wildgroei ontstaan van bedrijven die verstand denken te hebben van pv-systemen. Loodgieters en installateurs krijgen via hun groothandel een 1 dagse cursus en denken dan alles te weten om de klant goed te informeren. Daar gaat het vaak fout. Wij zitten al sinds 2007 in de pv-branche. Zowel als importeur als leverenacier. Daarnaast krijgen wij regelmatig workshops van producenten en importeurs om bij te blijven. Daarnaast hebben wij een eerlijke en duidelijke website en een showroom waar de klant zonder afspraak welkom is.

 

Daarnaast is de overheid een onbetrouwbare partner. Eerst subsidie, dan vervolgens vanuit Brussel een importheffing(weer onzekerheid voor de klant) nu weer teruggave van de BTW. De consument weet zo ook niet wanneer het een goed moment is om een pv-systeem aan te schaffen.

 

Desondanks zien wij de toekomst positief, omdat wij een breed pakket hebben en alles uit voorraad kunnen leveren.

 

Reacties

Volwassen

#28 Re: Re: beetje nuancering

2013-12-04 09:34:51

#26: www.zaanzon.nl - Re: beetje nuancering

Dit lijkt mij geen plaats voor reclame, daar gaat het hier niet om. Het is ook niet zo zinvol de kwaliteit van elkaar hier ter discussie te stellen, dat beoordeelt iedereen toch weer anders. Dat kunnen we ook allemaal duidelijk maken met marketing naar de consument toe, in gezonde concurrentie, en de klant moet dan zijn keuze maar maken voor een bepaalde prijs en kwaliteit. Maar die gezonde concurrentie kan alleen tot stand komen als die ene ongezonde concurrent terugtreedt.