WIJ WILLEN GEEN VERSLAAFDENOPVANG IN ONZE CRONJÉBUURT

Quoted post

Levensgenieter

#170

2013-10-24 10:49

#1: Rene - Volgende stappen!

Het is wel duidelijk dat geen van jullie zich kan inleven in de situatie van de mensen waar het hier om gaat. Hebben jullie liever dat mensen - want dat zijn ze tenslotte nog steeds- in deze situatie rond dwalen door Haarlem en omstreken simpelweg omdat ze niet anders kunnen al zouden zij dat willen? Ik ben 21 jaar, zelf dakloos geweest en vond mijn uitweg in alcohol en drugs. Door hulp van soortgelijke instanties en mijn eigen kracht heb ik mijzelf hieruit kunnen werken. Ik ben nu woonachtig in de Kloosterstraat, ga weer naar school en probeer voor mezelf een toekomst op te bouwen. De meeste mensen die in een situatie verkeren zoals de mensen waarvoor de verslaafdenopvang is bedoeld, hebben hier niet zelf voor gekozen en zijn er ingerold. Betekent dit dat zij daarom niet meer het recht hebben op waar jullie 'normale' mensen wel recht op hebben? Geef iedereen een gelijke kans. Als ik over straat loop is er niemand die ook maar kan zien dat mijn leven er ooit heel anders heeft uit gezien.

Reacties

exverslaafde40

#171 Re:

2013-11-01 07:47:24

#170: Levensgenieter -

Ik ben blij voor je dat jij je weg gevonden, en je aan een goeie toekomst wil bouwen. Maar je zal toch ook moeten begrijpen dat dit plan onzinnig is met een instabiel beleidsplan Ribw en Gemeente Haarlem. Er zit een addertje onder het gras Levensgenieter en daarom mogen wij als normale mensen ons wel vededigen tegen dit zinloze plan. Verdiep je maar is in het beleidsplan van wat er na het Ribw er in mag.

Succes met je leven en hou je vooroordelen in toom vecht met de instanties en gemeente niet met de mensen die bezorgd zijn om hun kinderen.