Nalatigheid Upjers Eindspel W3

Quoted post


Gast

#18

2013-04-05 23:30

Ja en nu ga ik even citeren :

5 waarschuwingen en sancties

"Het moderatorteam werkt met four strike policy. Heeft een gebruiker 3 waarschuwingen ontvangen , dan kan er overgegaan worden tot een blokkering"

Ik heb geen enkele waarschuwing gehad en de ban die ik heb is de zwaarste dis ze hebben op het forum .

Begrippen :

Ban/Blokkering

"Een persoon krijgt een ban wanneer hij/zij meerdere malen de regels overtreedt."

Ik had nog geen punten staan. Verder heb ik nog nooit een situatie gezien waarbij er in 1 keer verschillende mensen een ban kregen omdat ze een link plaatsten / een zogenaamde bedreiging aan het uiten waren . Ik weet me diverse gevallen te herinneren waarbij men veeeel zwaardere en beledigende dingen zei , maar toch lang geen ( ip ban ) kreeg.

Die heb ik nu wel , omdat ik iets heb geroepen wat werd opgevat als een bedreiging. Zeer apart dat ze daarom meteen bans gaan uitdelen.

Ik ga dit zeker aankaarten,
tot horens op het torpia forum.

groeten werder bremen ;)

Reacties


Gast

#20 Re:

2013-04-05 23:32:41

#18: -

Wat altijd vergeten wordt in een citaat.

 

Het "Vrijheid van meninguiting" is niet van toepassing op websites in privé eigendom, zoals Torpia. Deze forumregels beschrijven het gedrag dat op dit Forum is toegestaan.
Indien een gebruiker onze forumregels overtreedt, of geen respect toont voor onze forumregels, het Team of de Community loopt hij/zij het risico dat het account permanent verbannen wordt.
We behouden het recht om elk account te deactiveren en elke inhoud aan te passen zonder voorafgaande waarschuwing. Deze forumregels kunnen te allen tijde worden gewijzigd zonder melding.