Tegen schending mensenrechten Julio Poch

Jeroen

/ #125 Eerlijke processen bestaan niet in Argentinië

2012-09-29 09:14

Eenieder die denkt dat hij deze man bij voorbaat moet veroordelen wil graag wijzen op het feit dat nog niets is bewezen. Als deze man al heeft gevlogen voor het regime deed hij dat in dienst van. Ik denk niet dat als je er bij betrokken wordt dat je er zelf iets tegen kan doen, weigeren betekende dat je ook bij de mensen in het ruim mocht gaan zitten. Wij moeten dat als Nederlanders toch allemaal weten? Hoeveel jonge Duitsers hebben hier huilend in het veld gelegen omdat ze een bevel hadden gehad?

Denk dat dhr. Poch beschermd had moeten worden ipv uitgeleverd. Wij hebben de vader van ons toekomstig koningin toch ook niet zo verketterd? Terwijl die man in de regering zat!

Wij moeten ons best doen Dhr. Poch terug te halen naar Nederland. Mocht dan alsnog blijken dat er feitelijk bewijs bestaat, en geen roddel en achterklap, dan kunnen we hem hier een eerlijk proces geven. In Argentinië wordt hij gebruikt door het huidige regime om zich los te maken van het verleden, een eerlijk proces zal dat daar niet worden.