Geen draagkracht in Zoetermeer voor bouw nieuwe gebedsruimte


Gast

/ #2191 Re: Re: Zoetermeernieuws Site

2012-03-26 08:57

#2190: - Re: Zoetermeernieuws Site

Op deze site en op de site van Zoetermeernieuws staan idd prima inhoudelijke reacties en columns. Maar van de kant van de gemeente Zoetermeer (bestuur en gemeenteraad) is hier geen enkele inhoudelijke reactie opgekomen. Met als toppunt (of beter gezegd dieptepunt) de laffe klamme reacties op het na de verkoop van de grond bekend worden van de bedelpartij van ICZ door geldgebrek. Op een paar vragen van partijen na (die hun reactie overigens steevast menen te moeten beginnen met 'wij zijn niet tegen de komst van een moskee maar...') die nogal laat zijn wakker geworden.

Door deze nietszeggende en lege reacties van de kant van de gemeente komt er vermoedelijk toch een soort gelatenheid bij de burgers.  De behoefte om te reageren wordt steeds minder groot omdat je het gevoel krijgt dat het toch niet veel veranderd. Dit zal wellicht ook het doel van de gemeente zijn. Als je als burger alleen tegen dit bestuur zou moeten vechten dan zal de moed je ook snel in de schoenen zinken!

Daarom is een organisatie als SIP van groot belang en is het verder nu dan ook vooral wachten op de rechter. (Of nieuwe gemeentelijke verkiezingen zou natuurlijk ook mooi zijn. )