Edwin mag niet uit gtst


Gast

/ #2379 respectloos / respect

2012-01-31 18:12

Weet je waar ik niet goed van word, dat iedereen hier zo zeurt over het feit dat het respectloos is hoe schrijvers om gaan met en niet luisteren naar bla bla bla. Maar ondertussen zelf de meest respectloze dingen zeggen. Respect krijg je niet, dat verdien je. En je krijgt er zeker niet je zin door als je respectloos bent.

Nu zal ik met dit bericht vast ook wel weer respectloze dingen te lezen krijgen, maar daar zal ik vast niet wakker van liggen. Net als de makers van GTST. Maar ik schrijf het toch, zodat hopelijk mensen zijn (al is het er maar 1) die bedenkt, verrekt dat klopt. Soms maak je keuzes in het leven waar niet iedereen het mee eens is, maar ze dan toch doen en toch bij je punt blijven, is knap en dat verdient respect. Toegeven durven geven dat je een fout gemaakt heb overigens ook.

Voor iedreen die nu weer gaat blaten wat doe je hier dan als het je zo stoort: nou ook ik ben Raynor/Edwin fan en ik vind het jammer dat ie eruit is geschreven, zeker omdat het blijkbaar niet zijn eigen keuze was, dus wil ik hem en de bedenkers van deze actie (en iedere andere fan) ook graag een hart onder de riem steken door te tekenen, want ik heb er respect voor dat mensen het doen en durven en zich de tijd er ook voor nemen. En stiekem hoop ik natuurlijk ook dat het positief gaat uitpakken voor Raynor, dus wil ik wel een beetje op de hoogte blijven van de reacties van de oprichters van de actie en dus lees ik mee.

Nu snap ik ook wel dat mensen in hun boosheid en verdriet soms niet goed kunnen verwoorden wat ze bedoelen en dan ook niet altijd respect hebben voor de ander, maar daarom ook dit bericht. Probeer een stapje terug te doen en na te denken voor je iets zegt en schrijft. Uiteraard mag je boos en verdrietig zijn en mag je ook vinden dat de redactie en reactie van GTST zuigt, maar bedenk dan toch dat ze het echt met de beste bedoelingen doen ook met de beste bedoelingen reageren. Uiteraard kun je dan ook gaan staken met zijn alle (ik doe niet mee, want ik vind de andere verhaallijnen nog wel boeiend genoeg zoals die met Bram)

En wie weet komt Edwin/Raynor terug en misschien ook niet, maar bedenk dan ook dat GTST echt niet zal toegeven dat het door de actie komt. Ze zullen wel gek zijn. Dan kunnen ze aan de gang blijven. Dus gok er dan ook maar op dat het niet uit pakt zoals de meesten hier hopen. Als hij al terug komt, zullen ze vast zeggen dat het zo allang gepland stond. En dus denk dat de makers met het weghalen van de foto een signaal wilden afgeven. Maar het kan ook gewoon toeval zijn.

met vriendelijke groet,

een edwin/raynor fan

PS haal in je boosheid er geen mensen bij die er niets mee te maken hebben (bing en de 2 nieuwe aanwinsten (want ja dat zijn de 2 meiden) van de serie). Je hoeft ze niet leuk te vinden, maar zij kunnen er ook niets aan doen.

PPS Kudo's voor de bedenkers van de actie. Heel knap hoe jullie er mee omgaan en hoe netjes jullie erbij blijven. En helemaal geweldig dat jullie in jullie eigen vrije tijd de moeite nemen om iedereen te woord te staan en alles te lezen en proberen te reageren. Aan jullie heeft het allemaal zeker niet gelegen.