Edwin mag niet uit gtst

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Edwin mag niet uit gtst.


Gast

#2376 Re: Klaar? Nee toch

2012-01-31 14:00

#2370: - Klaar? Nee toch 

 Daar ben ik ook helermaal voor ik pik dit echt niet,

En Raynor kan best terug komen als de schrijvers maar willen kan alles dat heb ik de afgelopen jaren echt wel gezien en daar hoort ook zeker opstaan uit de dood bij en dat heb ik meerdere malen gezien dus hun verhaal is echt lul koek!!!!!!!!!..

Ik ben er zeker nog niet klaar mee!!!!!!!!

Ik hoop jullie ook niet want samen staan we sterk!!!!!!!!!

Liefs Rebecka

  


Gast

#2377 Re:

2012-01-31 14:09

#2357: :-) -  

 ben ik hele maal voor(k)

Mijn steun heb je!!!!!!


Gast

#2378

2012-01-31 14:14

Geweldige actie
Ga zo door niet opgeven met zn allen de volhouder wint!!!!!
Groetjes merian

Gast

#2379 respectloos / respect

2012-01-31 18:12

Weet je waar ik niet goed van word, dat iedereen hier zo zeurt over het feit dat het respectloos is hoe schrijvers om gaan met en niet luisteren naar bla bla bla. Maar ondertussen zelf de meest respectloze dingen zeggen. Respect krijg je niet, dat verdien je. En je krijgt er zeker niet je zin door als je respectloos bent.

Nu zal ik met dit bericht vast ook wel weer respectloze dingen te lezen krijgen, maar daar zal ik vast niet wakker van liggen. Net als de makers van GTST. Maar ik schrijf het toch, zodat hopelijk mensen zijn (al is het er maar 1) die bedenkt, verrekt dat klopt. Soms maak je keuzes in het leven waar niet iedereen het mee eens is, maar ze dan toch doen en toch bij je punt blijven, is knap en dat verdient respect. Toegeven durven geven dat je een fout gemaakt heb overigens ook.

Voor iedreen die nu weer gaat blaten wat doe je hier dan als het je zo stoort: nou ook ik ben Raynor/Edwin fan en ik vind het jammer dat ie eruit is geschreven, zeker omdat het blijkbaar niet zijn eigen keuze was, dus wil ik hem en de bedenkers van deze actie (en iedere andere fan) ook graag een hart onder de riem steken door te tekenen, want ik heb er respect voor dat mensen het doen en durven en zich de tijd er ook voor nemen. En stiekem hoop ik natuurlijk ook dat het positief gaat uitpakken voor Raynor, dus wil ik wel een beetje op de hoogte blijven van de reacties van de oprichters van de actie en dus lees ik mee.

Nu snap ik ook wel dat mensen in hun boosheid en verdriet soms niet goed kunnen verwoorden wat ze bedoelen en dan ook niet altijd respect hebben voor de ander, maar daarom ook dit bericht. Probeer een stapje terug te doen en na te denken voor je iets zegt en schrijft. Uiteraard mag je boos en verdrietig zijn en mag je ook vinden dat de redactie en reactie van GTST zuigt, maar bedenk dan toch dat ze het echt met de beste bedoelingen doen ook met de beste bedoelingen reageren. Uiteraard kun je dan ook gaan staken met zijn alle (ik doe niet mee, want ik vind de andere verhaallijnen nog wel boeiend genoeg zoals die met Bram)

En wie weet komt Edwin/Raynor terug en misschien ook niet, maar bedenk dan ook dat GTST echt niet zal toegeven dat het door de actie komt. Ze zullen wel gek zijn. Dan kunnen ze aan de gang blijven. Dus gok er dan ook maar op dat het niet uit pakt zoals de meesten hier hopen. Als hij al terug komt, zullen ze vast zeggen dat het zo allang gepland stond. En dus denk dat de makers met het weghalen van de foto een signaal wilden afgeven. Maar het kan ook gewoon toeval zijn.

met vriendelijke groet,

een edwin/raynor fan

PS haal in je boosheid er geen mensen bij die er niets mee te maken hebben (bing en de 2 nieuwe aanwinsten (want ja dat zijn de 2 meiden) van de serie). Je hoeft ze niet leuk te vinden, maar zij kunnen er ook niets aan doen.

PPS Kudo's voor de bedenkers van de actie. Heel knap hoe jullie er mee omgaan en hoe netjes jullie erbij blijven. En helemaal geweldig dat jullie in jullie eigen vrije tijd de moeite nemen om iedereen te woord te staan en alles te lezen en proberen te reageren. Aan jullie heeft het allemaal zeker niet gelegen.
Bericht van de oprichters van deze petitie:

#2380 AFSLUITEND DANK BERICHT VAN RAYNOR ARKENBOUT & VAN ONS "DE MAKERS" VAN DEZE PETITIE:

2012-01-31 19:03

Beste fans,

Na ongeveer 1,5 week is het moment gekomen om jullie nu een afsluitend dank woord te sturen. Voordat wij nog graag een paar dingen willen zeggen, ben ik heel blij dat ik jullie nu eerst, het volgende mag laten weten namens Raynor Arkenbout zelf:

"Er is een tijd van komen en gaan". Ja, dat is wel lekker makkelijk gezegd, maar wat als je het daar gewoon simpel weg niet mee eens bent? Dan onderteken je petities en geef je tegen geluiden! Ik kan bijna niet omvatten hoe mooi het gebaar is geweest dat duizenden van jullie hebben gemaakt. Mijn persoonlijkheid wilt, dankzij zijn dagdromen, levendige fantasie en impulsiviteit, nog wel eens grote gebeurtenissen volledig langs me heen laten gaan en deze laatste twee weken waren dan ook niets minder mooi en vreemd. Aangezien ik zelf al twee maanden geleden afscheid had genomen van mijn lieve collega's, kwam dit "tweede afscheid" raar bij mij naar binnen. Dat onbegrip, woede, Jullie hebben het antwoord gekregen van Endemol en ik vond het zelf een erg mooie reactie, vol complimenten en uiteraard ook de harde waarheid. Edwin is niet meer en dat zal zo blijven. Maar! Daardoor blijft Edwin voor altijd een intelligente, lieve, sociaal, soms gemene jongen en misschien is het ook wel mooi om het daar bij te laten. En ik ben zelf met een aantal dingen erg blij. De tijd bij GTST, de prachtige verhaallijnen, het geweldige karakter, de intense inpact van Edwin en het feit dat hij altijd mijn karakter zal zijn en blijven. En de toekomst dan? Tja, wat kan je van mij verwachten...... Stil zitten kan ik niet, mijn fantasie wint het erg vaak van me, ik maak muziek met vrienden, ik heb een grote mond met veel filosofische meningen en mijn haar zit nooit precies zoals ik het wil. Waar ging het ook alweer heen met dit bericht? Oh ja, ik wil jullie vooral bedanken wegens de loyaliteit als fans. En voor iedereen die aan kwam met zinnen als: "Het is maar een soap! Doe niet zo zielig!" moet ik toch mijn medelijden geven. Want het lijkt me zo jammer om je niet te kunnen overgeven aan je fantasie en je echt te laten meeslepen door een goed verteld verhaal. Je echt laten meeslepen dat je van een fictief karakter kan gaan houden, want dat is een van de mooiste dingen van verhalen! Emotie tonen is nooit zwakte maar altijd krachtig. Dus vaarwel Edwin, ik hou van je man. En nu door als Raynor Arkenbout, want die leeft nog zekersteweten!

-From Raynor With Love

Bij deze reactie sluiten wij ons graag aan. Het was een zeer bijzondere en zeer speciale week. Als fans hebben wij met elkaar zoveel kunnen doen en zoveel laten zien. En het belangrijkste is wel we dat allemaal samen hebben kunnen doen. Nadat wij begonnen waren met de petitie hebben zoveel mensen gereageerd, geholpen, hun verhalen verteld of hun emotie's getoond. In een tijd waarin alles steeds sneller moet, en we soms niet eens weten wie er naast ons woont heeft deze actie des te meer laten zien dan we als mensen echt om elkaar geven. Deze actie is door jullie met zoveel warmte en liefde omarmd, zonder jullie hadden wij nooit kunnen bereiken wat we nu wel hebben bereikt. Meer dan 5200 handtekeningen! Ook al zal het niet lijden tot de terugkeer van het personage "Edwin Bouwhuis" in GTST. Ons hoofdoel is meer dan bereikt. We wilden heel graag onze dankbaarheid,steun en respect laten blijken aan Raynor. Zoals jullie hebben kunnen lezen is er nog nooit zo massaal gereageerd na het overlijden van een fictief soap personage in GTST als nu. Dat betekend dat wij Raynor allemaal in ons hart hebben gesloten. Het personage Edwin Bouwhuis is er dan nu wel niet meer, Raynor zelf is er gelukkig wel! En van hem zullen we ongetwijfeld nog heel veel gaan horen in de toekomst. Of het nu voor de schermen is of achter de schermen of iets met muziek, het talent, de fantasie, de passie en de gedrevenheid waarmee Raynor iets kan maken, gaat vast niemand onopgemerkt voorbij. Wij hebben Raynor voor altijd in ons hart gesloten, en zijn talent gaat nog veel en veel verder dan die van de Edwin rol alleen. Wij bedanken hem voor de zeer mooie en geloofwaardige manier waarop hij de rol van Edwin heeft gespeeld in GTST en we hopen dat er nog heel veel mooie dingen op zijn weg mogen komen.

Ten slotte willen wij iedereen bedanken die hun handtekening heeft gezet, iedereen die heeft meegeholpen om de actie meer bekendheid te geven, op welke manier dan ook. Ook willen wij alle pers bedanken die er vorige week zo massaal aandacht aan heeft besteed, daardoor kreeg de actie nog meer bekendheid en kwamen er nog veel meer handtekeningen binnen. Ook willen wij Endemol en Rtl bedanken dat ze de moeite hebben willen nemen om naar ons te luisteren en ook de moeite hebben willen nemen om een zeer uitgebreid en onderbouwd antwoord te geven. Ook al is een ieder het niet eens met deze reactie misschien. En als laatste natuurlijk Raynor zelf, die vorige week in de pers er al op zo'n mooie manier op heeft willen reageren en dat wij vandaag ook een hele mooie reactie van hem hier mochten plaatsten. Ontzettend veel dank daarvoor.

Nu er een einde is gekomen aan deze actie sluit daarmee ook de petitie. Vanavond om 0:00 uur zal deze petitie worden gesloten. Jullie kunnen hem daarna nog wel even inzien maar er kunnen dan geen nieuwe reactie's meer worden geplaatst.

En dan als allerlaatste kan ik nu antwoord geven op de vraag die heel veel mensen al gesteld hebben de afgelopen dagen, gaat het bijbehorende Twitteraccount ook stoppen of toch door als fanaccount? Ik kan en mag nu zeggen dat wij doorgaan als speciaal fanaccount over Raynor Arkenbout. We zullen enkele aanpassingen doen en dan gaan we morgen verder als speciaal fanaccount voor en over hem. Dus op Twitter blijven we gewoon actief maar de petitie sluit straks.

Nogmaals iedereen ontzettend bedankt, het allerbeste toegewenst en heel graag tot op Twitter!

Met zeer vriendelijke groeten,

"De oprichters van deze petitie".

Gast

#2381

2012-01-31 19:19

Het is zo een voorbeeld van 2 fantastische mensen die de homo relaties uitdragen. Geweldig gedaan. Edwin we missen je

Gast

#2382

2012-01-31 19:38

het zou wel zo verschrikkelijk dom zijn om edwin voor altijd uit de serie te laten, hij was voor mij, en waarschijnlijk voor vele andere meisjes de rede om GTST elke dag te kijken. zonder edwin en lukas als koppel is gtst een stuk minder leuk.
EDWINWELUVYOU

#2383 Re: AFSLUITEND DANK BERICHT VAN RAYNOR ARKENBOUT & VAN ONS "DE MAKERS" VAN DEZE PETITIE:

2012-01-31 19:42

#2380: Bericht van de oprichters van deze petitie: - AFSLUITEND DANK BERICHT VAN RAYNOR ARKENBOUT & VAN ONS "DE MAKERS" VAN DEZE PETITIE:

ik vindt ook dat het mooi is geworden en dat raynor nu echt trots op zich zelf mag zijn dat hij zoiets voormekaar heeft gekeregen

 

xx

mirjam schreurs


Gast

#2384

2012-01-31 19:54

EDWIN MOET BLIJVEN(l)
HIJ IS GEWOON THE BESTe ACTEUR DIE ER IS In GTST DAAROM MOET EDWIN TERUG KOMEN.ANDERS WORD GTST ECHT SAAIIIIIII
edwin fan

#2385 begrafenis

2012-01-31 20:18

Zit ik gisteren te kijken naar de begrafenis Nou die Edwin had veel fans dat handje vol mensen op het kerkhof sloeg ook nergens op. Edwin zat op een middelbare school. Nou gewoonlijk komt dan zowat de hele school(in ieder geval zijn klas) op een begrafenis.En is dat waar van die shortie Maxime en Anton belachelijk Ik kijk al vanaf het begin maar het word er niet beter of leuker op. Kijk overigens al niet meer elke dag.
Trotse handtekeningzetter!

#2386 BEDANKT INITIATIEFNEMERS

2012-01-31 21:06

Hierbij ook even een dankwoord voor de oprichters van deze petitie. Ik vind het geweldig dat jullie dit initiatief hebben genomen om deze petitie op te zetten!! Ik was zo verbaasd over het vertrek van Edwin en met mij velen merkte ik al snel, dat het ontzettend fijn is geweest dat we op deze manier onze stem hebben kunnen laten horen.
Edwin zal ik ontzettend missen in GTST, heb nog nooit meegemaakt dat ik het zo erg vond dat een karakter een serie verliet. De familie Bouwhuis zal nooit meer hetzelfde zijn en Lucas zonder Edwin is ook wennen. Maar ja, het is niet anders. De afgelopen 1 1/2 jaar waren te gek en daar denk ik dan ook met veel plezier aan terug.

Nou, nogmaals bedankt voor het initiatief! Geweldig!

Gast

#2387 Bedankt Iedereen

2012-01-31 22:03

Ook ik wil iedereen bedanken die heeft mee geholpen om deze petitie tot zo'n geweldig sucses te maken!
Ook wil ik raynor bedanken voor zijn prachtig antwoord die mij diep heeft geraakt en geinspireerd :)
raynor jij hebt een plek vervoverd in onze harten, in de harten van 2371 geliefde fans, waaronder die van mij :) Raynor en al zijn fans!! BEDANKT!! En ik weet zeker dat wij meer van raynor gaan horen, of het nou achter de schermen of iets in de muziek is :) en wij zullen raynor hoe dan ook op alle mogelijke manieren steunen!!!!!! Raynor jij word nooit NOOIT vergeten!!!
BEDANKT! WIJ HOUDEN VAN JE!!!


Gast

#2388 Re: AFSLUITEND DANK BERICHT VAN RAYNOR ARKENBOUT & VAN ONS "DE MAKERS" VAN DEZE PETITIE:

2012-01-31 22:09

#2380: Bericht van de oprichters van deze petitie: - AFSLUITEND DANK BERICHT VAN RAYNOR ARKENBOUT & VAN ONS "DE MAKERS" VAN DEZE PETITIE: 

NEEEEEE WAAROM WILLEN JULLIE DE PETITIE NOU WEER SLUITEN :( PLEASEE LAAT DE PETITIE GEWOON BLIJVEN WIE WEET WAT ER DAN GAAT GEBEUREN ALS ER NOG MEER HANDTEKENINGEN KOMEN. WAAROM ZOU JE DE PETITIE NOU WEER SLUITEN X_X


Gast

#2389 Bedankt

2012-01-31 22:09

Raynor en oprichters bedankt voor alles. Alle tijd en moeite die jullie hierin hebben gestoken. Alle goeds voor de toekomst.

Gast

#2390

2012-01-31 22:14

is de petitie al opgestuurd? En heeft de gtst redactie iets van zich laten weten?
geen gtst meer kijken!!!

#2391 gtst is stom

2012-01-31 22:25

Laten we gewoon een Raynor-soap oprichten:) dan mag Ferry er ook wel in spelen :) Dat wordt sowieso de beste soap ooit(A)

Gast

#2392

2012-01-31 22:51

Idd!

Gast

#2393

2012-01-31 23:11

Omg ik heb net de shortie van gtst gezien voor morgen en gebeurd serieus helemaal niks interessants het begint dus nou al saai te worden -_-

Gast

#2394 Lucas Edwin verhaallijn

2012-01-31 23:34

Helaas komt Edwin niet meer terug en dat maakt me heel verdrietig. Ik hou van hem. Gelukkig kunnen we nog wel Raynor volgen. Hopelijk blijven we Lucas nog wel lang zien. Maarja, zo gaan die dingen in het leven. You can't always get what you want.

Terug naar de realiteit. Natuurlijk hebben de schrijvers een grote fout gemaakt maar aan de andere kant ben ik de schrijvers ook meer dan dankbaar voor de verhaallijn tussen Edwin en Lucas. We hebben met z'n allen iets om op terug te kijken en blij van te worden. Want wat heeft die verhaallijn mij gelukkig gemaakt. Het voelt zo heerlijk om alle LUDWIN beelden weer terug te zien en je erin te verliezen. Dat ben ik helemaal met Raynor eens. Als ik keek vergat ik de wereld om me heen en daarom doet het nog steeds pijn dat edwin eruit is maar dat gaat wel over.

Raynor (als je dit leest), hopelijk laat je via twitter weten waar je je mee bezig houdt zodat we je kunnen volgen.

Wel of niet geschoren, je bent en blijft een prachtig mens.

Een fan en het ga je goed.
Het huilerige meisje!!

#2395 :'(

2012-02-01 00:14

#1: -

waarom moest hij nou weggaan..

waaaarommm :'( :'(


Gast

#2396 laatste bericht

2012-02-01 00:31

voor iedereen alle goeds voor de toekomst. Raynor bedankt !!!!!!!!

Gast

#2397

2012-02-01 00:40

I lovr you

Gast

#2398 Re: gtst is stom

2012-02-01 00:41

#2391: geen gtst meer kijken!!! - gtst is stom 

 Jaaaa (L) haha ik ga gewoon niet meer gtst kijken hoor. Het word tog saai. Het einde van vandaag sloeg nergens op en morgen word het ook weer saai. Ik hoop dat de kijkcijfers dalen gtst moet boete :P


Gast

#2399 Bedankt

2012-02-01 00:53

Raynor/Edwin bedankt voor wie je was en voor ons altijd zult blijven. Prachtige rol, goed en realistisch neergezet. Nogmaals bedankt !!!

Gast

#2400 Dank

2012-02-01 00:54

Dank je wel