Edwin mag niet uit gtst

Edwin fan en na vanavond voormalig GTST kijker

/ #2311 Re:

2012-01-30 21:06

#2309: -

Ongelooflijk de grenzeloze arrogantie van een stel incompetente flutschrijvers.
Ze vergeten bij RTL dat de fans er voor zorgen dat zij hun verschrikkelijke reclameblokken kunnen verkopen tijdens GTST.
Maar ik durf te wedden dat de familie Bouwhuis volgend jaar al helemaal weg is want de familie is te populair geworden en spraakgebrek Bingetje mag maar door blijven huppelen in Meerdijk terwijl 80% van de fans hem gewoon WEG ! wil hebben uit de soap.
Zou mij trouwens niets verbazen als ze de rol van Lucas ook wegschrijven want vanaf vanavond gaan ze hem steeds onsympathieker maken (schreeuwend op de begrafenis tegen Anton en dat past ècht niet in de rol dus is een bewuste actie van die flutschrijvers om van Lucas af te komen geloof me maar).
Ook zo origineel......................als je in Meerdijk verdriet hebt wordt je alcoholist hahahaha, gooi die amateurschrijvers er uit en haal er een paar echte soapschrijvers bij want dit begint lachwekkend te worden.
Maar is"GTST moeder" Olga Madsen niet overleden en zijn de schrijvers nu losgeslagen want wie krijgt er nu de macht???, zoiets is er gaande denk ik.