Anne Faber dood door schuld rechtssysteem


Gast

/ #452 Re:

2017-10-30 10:02

#429: -  

 Geachte mijnheer van der Kieft, 

in aankondiging 4 staat beschreven welke afspraken er nu zijn gemaakt. Natuurlijk worden deze afspraken aan de 2 nieuwe ministers doorgegeven. De minister die u noemt in uw schrijven is inderdaad de hoofdverantwoordelijke. 

Wanneer mevrouw Lydia om nieuwe afspraken zou vragen betekent dit geen vertrouwen in de gemaakte afspraken te hebben en om dingen te vragen die al zijn toegezegd. Dit kan leiden tot irritatie bij de bewindslieden en het is onnodig. Er zijn reeds afspraken gemaakt en daar wordt nu aan gewerkt.

Nu is mevrouw Lydia hard aan de slag met deze afspraken.

Wel kunt u op persoonlijke titel deze minister een bericht sturen en zo wat u belangrijk vindt bespreken in uw schrijven. Zo heb ik op persoonlijke titel 2 e_mails gestuurd naar 2 bewindslieden in de politiek. Alles wat met een goede intentie wordt gedaan, is van invloed op wat er verbeterd en besproken zal worden.

Veel succes. Goed dat u meedenkt. Zelf iets actief doen op eigen titel helpt ook mee. Het zou goed zijn als u een persoonlijke bericht op eigen titel aan deze minister schrijft. Leest u dan wel eerst de afspraken die al gemaakt zijn door in aankondiging 4?

Met vriendelijke groet, Anne-Marie Engelshove. 




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...