Aangifte tegen Mevrouw Sylvana Simons wegens haatzaaierij


Gast

/ #202 Re:

2016-11-13 10:50

#45: -  

 Bedankt voor deze petitie naar die persoon toe.  we hebben met zijn alle nu indd het annimo gezien om zwarte piet te behouden, dat het O.M. hier niets mee gaat doen is ze zeer kwalijk te nemen!

 

Sommige mensen vragen zich af waarom dat de demonstranten wel in het nieuws komen en bijvoorbeeld deze petitie niet. Dit is om verdeeldheid te creëren onder de bevolking terwijl je in het kabinet hoort en met prinsjesdag dat we moeten proberen solidair met elkaar om te gaan. Maar door het beleid dat hun voeren zal het eerder op een burgeroorlog uitdraaien dan dat de solidariteit naar een hoger level wordt gebracht. Waarom dan ook reclamefolders en kranten zwarte piet nu vermijden in hun oplages? De media is één. Manipulatie is het. Ze denken dat hoe meer dat ze met roetveegpieten, regenboogpieten, blanke pieten of kanarie pieten gaan werken op de televisiezenders dat het sneller maatschappelijk geaccepteerd wordt. Verban de media.

Hier wordt je niets gevraagd. In dit land wordt je dat opgedrongen. De enige manier is opstand. Een petitie die voldoende handtekeningen heeft gehaald blijkt niet meer genoeg om er iets aan te doen. En dan nog durven te zeggen dat wij in een Democratisch land leven.

WAKE UP PEOPLE BEFORE IT'S TO LATE!