Geen draagkracht in Zoetermeer voor bouw nieuwe gebedsruimte

peace

/ #256

2011-10-11 10:16

We zouden er intussen wel aan gewend moeten zijn, want al ruim 40 jaar worden we besodemieterd door politici van bijna alle partijen die zich strijdbaar maken voor de moslimcultuur boven onze eigen cultuur. De positieve discriminatie. Wie een tegengeluid geeft (zowel politiek als burgerlijk) of opkomt voor 'slands belangen wordt afgestempeld als racist, want meer argumenten kunnen zij niet vinden als zij terugkijken op die 40 jaar besodemieterij!!
Kijk maar eens rond in ons land, die prachtige grote steden met hun prachtwijken/vogelaarwijken. Buurtbewoners zie hier uw toekomst.
Wat nou: kom kennis maken met je nieuwe buren? Waar de jeugd les krijgt en wordt opgevoed? Gehersenspoeld zal er bedoeld worden. Al veel te veel moskeeën, maar ik zie die opgevoedde jeugd niet, maar vooral probleemjeugd.
Een moskee is zeker geen bijdrage aan de leefbaarheid van deze wijk. Het zal de belastingbetaler uiteindelijk meer geld gaan kosten dan het bedrag waarvoor de gemeente ons stukje groen heeft verkwanseld.
Ondanks het feit dat we het nu toch wel eens zijn dat de integratie is mislukt hebben de politici deze wijk toch nog weten shockeren. Een attoombom vol moslimaanhangers in een merendeel autochtone rustige wijk. Hoe kan je de integratie nog beter tegenwerken? De buurt staat nu al op scherp. En dit komt niet voort uit onwetendheid of vooroordelen of racisme, maar uit ervaring. Dus: wanneer wordt er geluisterd/geleerd?
Uitkomst van deze aanzuigende weking: omwoners delven het onderspit en vertrekken (wederom). Wat komt er voor terug...Een nieuwe prachtwijk geboren??
Leven en laten leven, maar moskee: NEE!!! Bovendien mensen, het blijft een godsgruwelijk lelijk ding, waar vermoedelijk godsgruwelijk gejammer uitkomt.
Laat dit niet gebeuren, kom allemaal, zet een handtekening!