>> Aftreden huidige kabinet <<

Franky van Santen
De auteur van deze petitie

/ #136 Re: Re: Re: Re:

2016-03-06 08:44

#68: - Re: Re: Re:  

 Het heeft er natuurlijk niets me te maken hoe jouw en mijn voorouders hier gekomen zijn, we leven nu, en niet in het verleden. Wij, het volk van Nederland, leven in een samenleving met onze cultuur, normen & waarden, gebruiken en wetten. Wanneer er immigranten, asielzoekers of vluchtelingen hier naar toe komen moeten die zich gewoon aan onze cultuur aanpassen, leven naar de wetten in ons land. Het kan niet zo zijn dat zij hun cultuur hier gaan invoeren om daarmee onze cultuur te vervangen. Wij leven met bepaalde normen & waarden in ons land en samenleving, en willen zo ook blijven leven. Wanneer deze immigranten van mening zijn dat er geen plaats is voor onze manier van leven, onze cultuur, onze gebruiken, onze wetten in onze democratie,... dan hebben ze eenvoudigweg hier niets te zoeken.

Wanneer wij andersom zouden gaan immigreren naar een land met een sterke Islamitische cultuur, accepteren de inwoners van dat land onze cultuur, onze manier van samenleven en onze gebruiken ook niet.

Bij het voorgaande aangemerkt, wij behandelen onze vrouwen op een normale manier en respekteren ook hun rechten, wij accepteren ook mensen met een andere geloofsovertuiging en respekteren die, wij hebben hier een democratie welke in de cultuur van de Islam aanhangers niet geaccepteerd wordt. De Islamitische cultuur, met de extremistiche aanhangers, past en hoort niet in onze westerse cultuur.