Geen AZC in Delft


Gast

/ #325 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-01 09:38

#316: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Nederland is de laatste jaren kapot bezuinigt, en waarom? Onbegrijpelijk dat er nu ineens een pot met miljarden beschikbaar is om gelukzoekers  in de watten te leggen. Gelukzoekers die hun zakken vol geld hebben, de duurste mobieltjes, adidas kleding etc. En toch krijgen ze 'leefgeld' en een dak boven hun hoofd, en uiteindelijk een verblijfsvergunning. Als het echt oorlogsvluchtelingen zijn prima, maar het leeuwendeel komt uit economische belangen. Profiteurs, goudzoekers dus! Onder de Ned. bevolking leven nog genoeg mensen in armoe, die de touwtjes aan elkaar vast moeten knopen. Misschien zie jij dat niet omdat je in een rijkeluisbuurt woont, maar het is een feit.

Maar het gaat niet alleen over economische overbelasting. Die mensenmassa moet ook in een landje passen ja! Nederland is een vol dichtbevolkt landje. als dit zo doorgaat dan zitten we op elkaars nek, en dat gaat nooit goed. Daarbij is het gevaarlijk als het ook nog eens om twee totaal verschillende culturen gaat. Wij hebben hier onze eigen cultuur, en aangezien die gasten tegen alle westerse traditie's normen en waarden aanschoppen zal dat uitdraaien op een burgeroorlog. Daar kan je op wachten! Want zij passen zich niet aan. Ze hebben nu al een grote bek omdat het eten hen niet aanstaat, dat er niet meteen een woning en het liefst ook een auto voor ze klaar staat.

Als die gelukzoekers allemaal teruggestuurd worden, dan houden we genoeg plek over voor de ECHTE oorlogsvluchtelingen, die hier wel welkom zijn. Dat zijn heel andere mensen, die tonen hun dankbaarheid en klagen niet over de beschikbare noodvoorzieningen, die zijn allang blij dat ze geen bom meer op hun hoofd krijgen.

Dus je opmerking over 'xenofobie' slaat helemaal nergens op! Je moet niet klakkeloos die Groen linkse babystruisvogel nakakelen.

Maar wie vertel ik dit? Je wilt het toch niet horen! Jij bent niet geïnteresseerd in de feiten!