Ik sta achter de politie agent in Kerkrade!


Gast

/ #3251

2015-07-21 11:40

Dit is natuurlijk van de gekke een politieagent veroordelen. Deze agent schiet op een auto die een stopbevel negeert Helaas overlijd er iemand. Helaas moet door de moderne media elke fout die een politieagent begaat of men denkt dat hij fout zit en dan meestal met een gedeelte van het verhaal dit uitgebreid uitmeten op de modernedia.
Natuurlijk moet een politieagent die de fout ingaat beoordeeld kunnen worden.maar deze veroordeling is de omgekeerde wereld.kijk alleen eens hoeveel getraumatiseerde politieagenten zijn er in Nederland Er kunnen geen nieuwe politieagenten aangenomen worden doordat er veel te veel politieagenten getraumatiseerd zijn.
Hier gaat een te groot gedeelte van het politiebuget naar toe.
nieuwe politieagenten kunnen niet aangenomen worden omdat er geen geld voor is.Het gezag op de straat is veel te weinig aanwezighet gevolg is dat mensen meer en meer het eigen recht in hand zullen nemenNederland is altijd een rechtsstaat geweest Het is te vrezen dat er wanorde en anarchiec zal komen wanneer dit niet tijdig aangepast wordt.Ik hoop dat Nederland wakker geschud zal wordenen en hoop dat een ieder geval deze politieagent eerherstel gaat krijgen. Overigens dient men zich af te vragen wat deze rechter zich beweegt  om tot deze veroordeling te komen.Ik hoop dat er voldoende onderzoek komt met welke reden deze rechter dit heeft gedaan en uit welk mileu deze rechter komt