RedhetIJssportcentrumEindhoven

gast

/ #56 ijsbaan

2015-04-24 09:18

Zonde dat dit staat te gebeuren. Anderzijds is de bestaande accommodatie wel toe aan  modernisering in samenhang met andere activiteiten om meer publiek te trekken en om betere sportprestaties te leveren. Het beleid van de gemeente zou juist daarop gericht moeten zijn.                                         Daarom een oproep aan Stadsbestuur, Raad van Commissarisen, Directies van grote bedrijven, TU/Eindhoven, kortom alle internationaal beeld- en gezicht- bepalende partijen die belang hechten aan een optimale internationale profilering van Stad en Regio:

Steek jullie wijze koppen bij elkaar en bezie bijvoorbeeld door middel van een haalbaarheidsonderzoek de mogelijkheid om moderne ijssportaccommodatie voorzieningen te laten integreren binnen het totaalpakket aan sportvoorzieningen van bijvoorbeeld de Technische Universiteit Eindhoven. 

Schakel zonodig het creatief vermogen van studenten, sportdocenten  in om dit haalbaarheids onderzoeken uit te voeren. 

In afwachting van de resultaten zou de bestaande accommodatie in ieder geval open kunnen blijven en later eventueel kunnen worden bezien of voortzetting van het beheer in afgeslankte en/of sobere alsnog tot de mogelijkheden behoort.