NEE tegen 600 asielzoekers in Kasteel Bijstervelt te Oirschot


Gast

/ #419 Re: Re:

2015-04-10 13:33

#412: - Re:  

Als antwoord op reactie van Hr/Mevr. #142: 

Iemand die zijn leven lang al met hart en ziel in Oirschot woont mag naar mijn idee wel voor het belang van alle Oirschottenaren spreken. Dat is namelijk wél zo democratisch. Met een mening geven bepaal je nog niet de uitvoering. 

Dat in tegenstelling tot wat de dictatuur van een COA voorstelt.

Zeker al spreek je 'in het belang van' alle Oirschottenaren is het temeer gerechtvaardigd om je mening voor een gezamelijk standpunt te ventileren.

Dit in tegenstelling tot het asielbeleid wat ÓNdemocratisch wordt gemaakt door slechts enkelen.

Dat er op iemand gestemd wordt maar door het over grote deel van de bevolking NIÉT geeft al aan dat de democratie alleen nog maar een democratuur is. 

Daarbij komt dat die enkeling niet representatief is voor de menigte, maar zoals nu ook blijkt puur de eigen belangen dient. Want enige overleg met de bevolking wordt arbitraal maar achterwegen gelaten. 

Dat bijna heel Afrika inmiddels op de stoep staat mag best gezegd worden indien het louter een weerspiegeling is van de waarheid. 

De overheid trekt per jaar 800'000'000 Euro uit voor het asielbeleid. En dat duidt erop dat het wel gaat om wat meer asielzoekers in de regio dan louter 600 individuen in Oischot alleen.

Tot slot melde u: Maak er gebruik van.

Zoals u wellicht beseft heeft het in onze schijn democratie weinig zin om ergens tegen te ageren of anderszijds. 

Een luisterend oor bieden wil nog niet zeggen dat een gemeentebestuur ook echt luistert. Een burgermeester die zijn Oirschottenaren niet eens informeert over de gang van zaken en niet zelf uitnodigt tot debat staat ver weg van een beschaving.

De zgn. democratie wordt louter nog bepaald en gerunt door enkelen die met veel geld de uitvoering ervan naar hún hand zetten. 

Mensen hulp bieden is wat anders dan uw en mijn leefomgeving beschikbaar te stellen met alle gevolgen van dien. Hulp kan ook op andere manieren geboden kunnen worden in opgerichte settlements buiten onze samenleving. Goed verzorgd/beveiligd/georganiseerd.

Maar het overduidelijke doel van huidige ambtenaren is om Nederland met andere volkeren te mengen i.p.v. alleen hulp te bieden.

Als laatste meld ik u dat er voor mij nogsteeds niet bekend is waar de asielzoekers vandaan komen. 

 

Voor de duidelijkheid: was het opstootje in Almere, dat onlangs werd gemeld op het nieuws , aangericht door Egyptenaren. En dat kunnen dus overduidelijk geen oorlogsvluchtelingen zijn !