Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

gast

/ #838 Den Haag en Coa hebben minachting voor eigen bevolking

2014-12-08 10:41

Weer onlusten in een asielzoekerscentrum in Budel en deze keer met een zwaargewonde, waardoor er o.a. een ambulance helikopter moest worden ingezet, naast uiteraard een 60 tal politieagenten die de zaak moesten zien te kalmeren. Ook deze keer weer ruzie tussen twee inwonersgroepen, Syriërs en door drank benevelde Eritreeërs . En het is niet zo moeilijk voorspelbaar dat er binnenkort echte ongelukken gaan ontstaan, waarbij ook de omwonende Nederlanders het slachtoffer gaan worden.

En weer zoals wij inmiddels van hem gewend zijn, neemt Staatssecretaris Fred Teeven geen actie. Volgens eigen zeggen is hij al lang blij dat hij de toevloed van asielzoekers nog aankan en is er geen mogelijkheid de vluchtelingen te scheiden naar nationaliteit.

Wat wij echter en met ons velen niet begrijpen, waarom ons land samen met nog enkele bij der asielzoekers favoriete bestemmingen als een rioolput moet functioneren voor het opnemen van vluchtelingen. Is het dan echt zo dat de zieligheidsindustrie,  de overheid zo weet te chanteren dat er dit jaar 80.000 asielzoekers ons land binnen mogen, waarmee ons Nederland in verhouding met het aantal eigen inwoners de grootste opvangbestemming is ter wereld !!! 

Wij kunnen ons nog enigszins voorstellen dat ons land Syriërs opneemt. Het land verkeert in oorlog en de met name armere bevolking tracht te vluchten, ofschoon je de vraag moet stellen dat indien je voor een  familie van 4 personen je de prijs voor de overtocht geschat op 20.000 euro kunt betalen, het hier wel om echte asielzoekers gaat en geen economische gelukszoekers net als uit de verschillende Afrikaanse landen en……. Eritrea.

 

Zou iemand in den Haag zich eens verdiepen in de etnische achtergronden van de Eritreeërs en de wijze waarom zij door Afrikaanse buren worden beschouwd dan  zou de kraan voor de toestroom van Eritreeër gauw worden dichtgedraaid.

In Eritrea zou een dictatuur heersen onder leiding van Isaias Afewerki die weinig symphatie toont voor de vrijheid van meningsuiting. Nu kennen wij wat dat betreft nog wel wat landen waar dit net zo is en zien daar vandaan geen vluchtelingen naar ons land komen. Echter net als bij ons de zieligheidsindustrie een zeer bloeiende activiteit geworden is waarmee  heel veel geld verdiend wordt, is hetzelfde in Eritrea nu ook het geval. Een reisje Nederland kost al gauw 6 – 8.000 euro.  En…. onmiddellijk na het verlaten van de Libische wateren , zeg maar na ongeveer 40 kilometer varen, ontvangt de Italiaanse marine een noodsignaal en ondanks het feit dat b.v. Lampedusa nog ruim 140 kilometer verder is, wordt er hulp geboden.

Dus is de snelste route naar de honingpotten, de route via Italië, dat zelf een meester is in het doorschuiven van vluchtelingen.