Tegenreactie Turks-Nederlandse Jongeren

Bestuurslid PvdA

/ #117 Aan het bestuur van het PvdA. Er kunnen weleens meerdere PvdA leden ontslag nemen ! EXCUSES BIEDEN!

2014-11-17 08:10

Te belachelijk voor woorden  dat de klimaat in Nederland zo verpest is  dat men verdreven word verantwoording af te leggen dat je Turkse Marokkaanse Surinaamse en  islamitische bent en toch kan deugen.

Isis is een verschrikkelijke terreur beweging. Turkse Nederlandse jongeren nooit van gehoord dat zij aanhanger wllen kunnen zijn. Wees redelijk. En heer Asscher denk ook na voordat je met dergelijke uitspraken komt. Ga niet pesten en stangen net als de media en ga niet je best doen om al Geertje  beter in de picture te komen voor stemmen.  Dat er onderzoeken moeten doen is eventueel te discussiëren.  Maar vecht dit mening sverschil in je partij.

WAT IK EEN ZEER KWALIJKE ZAAK VIND. 

Dat de PvdA zonder na te denken of een uitkomst te vinden binnen de partij, de overige Turkse Nederlandse vertegenwoordigers in den lande lijnrecht plaatst met hun achterban, die al langere tijd zich toch al niet vertegenwoordigd  voelen in Nederland in het bijzonder in het kabinet. 

 

Beseffen jullie wel hoe moeilijk zij het hebben. Kiezen voor je partij waar je op moet kunnen bouwen. Of je kiezers die antwoord van je willen (en terecht)?.  PvdA moet opkomen voor zijn  Turkse komaf raadsleden e.a.a.leden!

HIEROM MOET ASSCHER EN PVDA PUBLIEKELIJK ZIJN EXCUSES AANBIEDEN aan Turkse komaf achterban en alle andere kiezers van de PvdA. Anders zou het me NIET VERBAZEN DAT ER MEERDERE ONTSLAGEN LOKAAL LANDELIJK ZULLEN KOMEN BINNEN DE PVDA. 

Wens de PvdA veel wijsheid.

Bestuurslid PvdA.