Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

gast

/ #661 Nog zo'n landverrader

2014-10-02 10:55

Ondernemer Hennie van der Most heeft zelf aangeboden om vluchtelingen onder te brengen in zijn vakantiepark in het Drense dropje Oranje. Dat zei een woordvoerder van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers tijdens een bijeenkomst voor de inwoners van het Drentse dorp Oranje.

Van der Most is eigenaar van zowel het vakantiepark als het indoor pretpark Speelstad Oranje, dat ernaast ligt. Omdat de speeltuin steeds minder bezoekers trekt, ontsloeg de ondernemer eerder dit jaar tientallen personeelsleden. Vorige week werd bekend dat er 1400 vluchtelingen op het terrein zullen worden opgevangen. (op een 150 inwoners).

Geschenk uit de hemel voor Hennie. Maar arm Nederland en arm Oranje. Als hij inderdaad €30 pp/pd voor 3 jaar krijgt is dat bijna 46.000.000. Met een optie voor nog 2 jaar maakt dat de mooie som van ca €76.000.000. Hennie kan eindelijk opgelucht ademhalen. Even niet naar de bedrijvendokter. Hoe de huisjes over 5 jaar uitzien zal Hennie worst wezen. Ze zijn dan sinds jaar en dag afgeschreven.