Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

gast

/ #621 SP en GroenLinks rekenen nog steeds op uw geld voor illegale asielzoekers

2014-09-18 06:08

Parool 17-9

SP-fractievoorzitter Daniël Peters van Amsterdam gaat er nog altijd vanuit dat er op tijd geld wordt gereserveerd voor een structurele voorziening (bed, bad, brood) voor uitgeprocedeerde asielzoekers.


Dat zei hij nadat vanochtend bekend werd dat er in de begroting geen extra geld is vrijgemaakt voor de opvang van vluchtelingen. 


Buitengewoon teleurgesteld
GroenLinks-leider Rutger Groot Wassink is buitengewoon teleurgesteld dat er geen extra bedrag voor vluchtelingen in de begroting staat. 'Dat is ontluisterend. 

In de begroting staat wel 1,7 miljoen euro gereserveerd voor noodopvang van vluchtelingen, maar dit is niet genoeg voor een structurele voorziening voor de uitgeprocedeerde asielzoekers.

 

Zo gaat dat straks in Breda ook. Alle WOZ, waterschapslasten en parkeertarieven nog verder omhoog, nog links en rechts wat buurthuizen sluiten en nog wat extra parkeerboetes uitdelen en hop, het budget is rond voor een prachtige township aan de rand van de stad. Heel Nederland wordt in een record tempo kapot gemaakt. We zijn goed op weg om het eerste derdewereldland in de EU te worden. Goed gedaan politiek !!