Eis het ontslag van Jozias van Aartsen


Gast

/ #8483

2014-09-12 13:12

 

Dit land is krankzinnig geworden

We zijn nu dus in de fase beland waarin onschuldige moslims zomaar door de autoriteiten uit hun huis worden gesleept. In een cel geplaatst, hun kinderen afgenomen. ‘Het is te hopen dat de kinderen nu niet denken dat Nederland een land is waar de staat zomaar mensen uit huis plukt’, schrijft NRC in zijn hoofdredactionele commentaar. Dit moet toch ironie zijn? Die kinderen wetennu dat de staat mensen zomaar uit hun huis plukt. Omdat ze moslim zijn.

De opmerking van NRC typeert de laffe houding van Nederland, waar Amnesty in een rapport keihard aantoont dat racisme institutioneel is bij de Nederlandse politie, maar de overheid dat gewoon glashard blijft ontkennen. Waar in reactie op de waarschuwing van de Nationale Ombudsman tegen racisme bij de overheid een gecertificeerde racist wordt aangewezen als zijn opvolger. Er is geen racisme in Nederland, hoor je overal, terwijl het blad Binnenlands Bestuur een expliciet racistische cartoon van Zwarte Piet plaatst en onze kinderen op school worden geïndoctrineerd met allochtonen- en Marokkanenhaat. Etnische minderheden worden dag-in, dag-uit vernederd, verdachtgemaakt en bedreigd maar als ze nou maar asjeblieft niet gaan denken dat we racistisch zijn.

Rechtsstaat slopen

NRC mijmert in verband met de uithuisplaatsing van de ‘Jihadkinderen’ wat over het falen van instanties. Nee, dit is islamofobie. Dit land is krankzinnig geworden. Vijftien jaar door de staat en door alle Nederlandse media gepropageerde, virulente moslimhaat hebben hun uitwerking niet gemist. We hebben een seniele minister die er geen enkel geheim van maakt dat hij onze rechtstaat wil slopen omdat anders de moslims het doen.

En hij krijgt groen licht van de hele door moslimhaat bevangen racistische teringzooi in de Tweede Kamer. Op het journaille hoef je ook niet te rekenen, dat laat zich braaf dicteren wat het wel en niet mag opschrijven.

En dat is hoe het is.

Met hondepis gewassen

Intussen schoffeert patjepeeër Roland Kahn in de Volkskrant de Marokkaanse Nederlanders die weigerden de hypocriete CIDI-advertentie tegen ‘Jodenhaat’ te tekenen. ‘Wij allemaal’ kwamen ook in opstand toen Wilders riep dat er ‘minder, minder, minder’ Marokkanen moesten zijn, mispelt Kahn.

Ik weet niet zeker wie Kahn met ‘wij allemaal’ bedoelt, maar ik vermoed dat het grofweg over dezelfde groep gaat die Wilders de afgelopen tien jaar groot heeft helpen worden. Daar hoort het CIDI ook bij. Met hetzelfde argument kwam Margalith Kleijwegt ook al, dat ‘zij’ toch ook solidair waren geweest toen Wilders ‘minder, minder, minder’ riep. Dan heb je je gezicht toch met hondepis gewassen? Al die jaren niks zeggen als Wilders moslims demoniseert, zegt ze te willen deporteren, ze vergelijkt met Nazi’s en de ene na de andere racistische maatregel voorstelt en dan moeten we onder de indruk zijn van wat gespeelde verontwaardiging als Wilders iets roept wat hij al jaren roept, omdat dan nu een keertje een nieuwsmedium er een nummertje van maakte.

Wit vullis

Moslims worden uit hun huis gesleept, gearresteerd omdat ze ervan worden verdacht te willen verhuizen, wat volgens mij ieders goed recht is. Waar blijft Kahns advertentie ‘Islamkritiek oké, maar dat is geen excuus voor moslimvervolging’?

Ik ken steeds meer Marokkanen – het soort Marokkanen dat je nooit in het nieuws ziet, want hoogopgeleid, goedbetaalde baan, betalen mee aan de uitkering van al dat witte vullis dat zijn dagen slijt achter de computer, kankerend op Marokkanen – die hier weg willen. Die zich bedreigd voelen in Nederland, die het zat zijn constant als verdachte te worden gezien, alleen omdat ze Marokkaan zijn. Niemand komt voor ze op, niemand spreekt zich uit tegen het walgelijke racisme.

Reet afvegen met de grondwet

Want het is oké. Het is oké om Marokkanen in onze schoolboeken af te schilderen als losgeslagen criminelen, om als minister openlijk je reet af te vegen met de grondwet als het om moslims gaat, om kinderen voor hun leven te traumatiseren omdat het moslims zijn. Stukje bij beetje worden we eraan gewend gemaakt dat moslims minderwaardige mensen zijn, met wie je mag doen wat je wilt. Vanuit de VVD is al voorgesteld ze op te sluiten in concentratiekampen.

Kijk naar het filmpje van de arrestatie van een kind in de Schilderswijk. Nederlandse politie, maar het lijkt Israël wel. Ga daarna moslims uitdagen hun paspoort in te leveren. Hoe hufterig is dat?

Roep vooral nog een keer dat ik een antisemiet ben, smerige racist!