Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Buurtbewoner

/ #573 Dirk Uyl - Arrogant, strategisch of gewoon heel erg dom ?

2014-09-08 07:05

Als er 1 iemand aan het blaten is dan is dat het collge wel en in het bijzonder Van Lunteren. Dit soort standaard vuilspuiterij krijg je als je het met redelijke argumenten niet kan winnen. Ronduit beledigend voor meer dan 1000 ondertekenaars van deze petitie en ongelooooofelijk dom en kortzichtig, nu blijkt dat B&W (en de raad) zitten te slapen en werkelijk van toeten noch blazen weten. Of bedoelt u dat met ' het college haar werk laten doen ' ?

Welterusten meneer Uyl (U bent vast familie van de Uil van de fabeltjeskrant met zijn ' welterusten kijkbuiskindertjes en nu snaveltjes toe).  Sorry dat we en uw vriendjes wakker hebben gemaakt, maar het was even nodig nu het college dit rampzalige plan erdoor heeft gedrukt. Wel dit is misschien nieuw voor u, maar we pikken dit niet en al zal het het laatste zijn wat we doen, dit plan gaat van tafel !!!

Die bestuursovereekomst is boterzacht en opgesteld door de juristen van het COA. Heeft er ook maar 1 jurist van de gemeente naar gekeken danwel een zinnige opmerking over gemaakt ? Dacht het niet. B&Wkreeg hem opgevouwen in de plaats gestoken waar nooit de zon schijnt en U noemt dat ' laat het college zijn werk doen ? Ga toch lopen meneer Uyl met  je arrogante gewauwel. 

Was het college maar wat slimmer en deden ze maar hun werk, dan was dit allemaal niet nodig.