Een diervriendelijke oplossing voor de zwerfpoezen van Aalst !


Gast

/ #78

2014-09-01 08:27

Als eerst... hoe gaat men de huiskatten van de straatkatjes kunnen herkennen gezien deze laatste zeer goed verzorgd worden door dierliefhebbende buren! Overigens zie ik niet direct een onoverkomelijk probleem! Reden!!!! Reeds deels aangegeven, toch ook gezien deze dieren reeds onvruchtbaar zijn gemaakt, mede door de buren gevoederd worden. Bovendien blijven deze diertjes niet eeuwig leven, binnen x aantal tijd begint huidige populatie uit te sterven. Hoe dan ook, voor veel overlast zullen deze dieren niet zorgen en al heel zeker niet als dat deze dieren op een vaste stek  onderdak krijgen.

Zelf heb ik jaren lang voor straatkatten gezorgd!In de ochtend wachten zij allen vol ongeduld op hun eten, overdag zag je hen NIET, pas tegen avond op vaste tijdstip kwamen zij allen weer te voorschijn, om vervolgens al of dan niet naar hun slaapplaats te gaan! Misschien nuttig om weten, ik woonde in de directe straat en aantal katten kwam uit op 16 dieren! Niet niets dus! 

Mogelijke tip aan de bewoners, gezien ik de huidige omstandigheden niet  voor behoud van deze gastjes... halsbandjes voorzien. Desnoods via gebruik van een vangkooi... lekker vlees met geplette slaapmiddel. Dit in gekende rustige omgeving en